Jump to content
Naimisiin.info

helenmekosta puku?


Guest Maku

Recommended Posts

Onko kellään kokemusta tai edes huhupuheita kuullut helenmekko.comista? Mistään ei tunnu saavan minkäänlaista tietoa ostajien kokemuksista, enkä tiedä uskallanko itse tilata.. hinnat vaan olis edullisia...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Maria-Riikka

Moikka! Olin rohkea ja tilasin helenmekko.comista hääpuvun. Ei tullut ihhan siinä ajassa mitä sivuilla luvattiin, parin s-posti kyselyn jälkeen tuli erittän kohtelias vastaus ja pahoittelut viivästyksestä, myös tarkkaa hääpäivää kyseltiin. Hieman aikastettiin päivää, ja puku olisikin juuri ja juuri ehtinyt sille päivälle, muttei kyllä olisi ompelijalle ehtinyt korjattavaksi... Puku oli noin 3 viikkoa myöhässä, eikä ihan samanlainen mitä kuvassa. Tosin yllätävän onnistunut ja ehkä jopa parempi kirjailu mitä tilasin. Istuvuus aika hyvä, mun lantion ja vyötärön suhde on haastava, ja joudun käyttämään pukua ompelijalla. Kyseessä ei ollut kuitenkaan omien mittojen mukaan teetetty, vaan ihan arvioin erooppalaisen kokotaulukon mukaan oman kokoni. Ihan viime tippaan ei kannata pukua sieltä tilata ja pieniin yllätyksiin kannattaa varautua =)

Link to comment
Share on other sites

Miettikää kahdesti ennen kuin tilaatte näiltä epämääräisiltä mekkofirmoilta. Itsellä soi hälytyskellot aina kun heti aloitussivulla on jotain häikkää. Ja häikäksi lasken nyt esim. kääntäjäkoneen kautta käytetyt nettisivut, jotka johtavat tuotenimiin kuten "vaippa olkaimeton Natural Vyötärö spagetti hihnoja Kaaso". Näiden firmojen kanssa jos joku menee pieleen, ei voi olla varma saako rahojaan takaisin.

Link to comment
Share on other sites

En tiedä missä ajassa mekko olisi tullut, ellen olisi muistuttanut asiasta s-postilla ja Helenmekon pyynnöstä ilmoittanut viimeistä toimituspäivää ja maininnut mahdollisesta maksun takaisinperinnästä PayPal:in kautta. No nyt mekko sitten tuli juuri vaadittuna päivänä, kaksi viikkoa myöhemmin kuin he netissä ilmoittavat (lupaavat 15 - 25 päivässä kuljetuksineen; meille tuli 39 päivässä).

Mekko oli materiaaliltaan, väriltään, leikkaukseltaan ja kooltaan luvatun mukainen ja muutenkin ok, paitsi että laitoin suomeksi erikoistoivomuksena olkaimet ja niitä oli laitettu vain yksi. Tämä erikoistoivomus saattoi tietysti viivästyttää toimitusta, vaikkeivät he s-postivastauksissaan siitä mitään maininneet. S-postiin vastasivat ripeästi hoonolla englannilla. Ostotapahtuman yhteydessä tuli ilmoitus, että lähettävät tilausvahvistuksen ja seurantanumeron sähköpostilla, mutta mitään s-postia ei tullut ennen kuin otin heihin itse yhteyttä parin - kolmen viikon päästä tilauksesta.

Maksoin mekon PayPalin kautta, ja mekon lähetysvaiheessa tuli sieltä tieto, että tuote oli annettu DHL:n kuljetettavaksi, ja sain PayPal:ilta myös DHL:n seurantanumeron, joka ei toiminut DHL:n sivuilla. Osoittautui, että kuljetusfirma olikin oikeasti FedEx, ja seurantanumero oli kyllä oikea. Mekko tuli viikon päästä siitä kun he ilmoittivat lähettäneensä sen.

Saattaa olla ihan asiallinen firma, mutta ainakin toimitusaikaan on hyvä suhtautua varauksella, vaikka Vieras_Lauralle näkyy toimitus olleen tosi hyvä myös tältä osin.

Link to comment
Share on other sites

Tarkennus edellisen viestin seurantanumerokohtaan: annettu numero oli sinänsä oikea lähetykseen liittyvä numero, mutta se oli jokin REF-numero, jonka avulla ei olisi voinut seurata lähetystä oikeankaan kuljetusfirman eli FedExin nettisivulla. Vasta jälkikäteen, lähetyksen mukana olleesta lapusta sain oikean seurantanumeron, jonka avulla näkyi netistä paketin kulku Kiinasta Kazakstanin, Pariisin, Tukholman ja Vantaan kautta meille.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...