Jump to content
Naimisiin.info

Arctica80

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Arctica80's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Löydettiin meille täydellinen paikka Saimaan rannalla Hostelli Ukonlinna on nyt varattu. Hostellin saliin mahdutaan ruokailemaan ja sitten siirrytäänkin tanssilavan puolelle rokkaamaan. Jatkoja voidaan viettää rantasaunalla. Ja vieraita mahtuu majoittumaan hostelliin ja jos kaikki halukkaat ei mahdu sinne niin Imatran Kylpylä on n.500metrin päässä.
  2. Arctica80

    Häiden teema

    Hahaaa! Meillä onkin vähän niinku yhdistelmä HeiHei:n ja riiina:n häistä Tällä hetkellä varattuna pari psychobilly/punk bändiä ja muutama live esiintyjä tulee viel varmasti lisää. Meinattiin käyttää vinyylilevyjä koristelussa ja jenkkejä on varmasti juhlapaikan piha täynnä
  3. Tervetuloa joukkoon elanna! Kesäkoti Hakalaa siis käytiin katsomassa ja järvenrannalla maisemat olivat oikein mukavat. Päärakennuksen saliin mahtuu n.50 henkeä syömään mutta jos haluaisi samassa tilassa esim. tanssia tai bändin paikalle niin ei oikein mahdu :/ Pitäisi ottaa tietty pitopalvelu (Ryyti Mari). Sikäli kiva paikka että sielä olisi voinut majoittua vieraita ja jos haluaisi rennot häät/jatkot niin voisi varata rantasaunan. Hinnastoa: Sali Esivalmistelu 25euroa (veloitetaan aina) Sali / ensimmäiset 10 tuntia 25euroa/tunti Sali 1 vuorokausi 390euroa Pöytäliinat 8 euroa/kpl Pitopalvelun hinnoista ei ole tietoa. Kesä 2014 oli heilläkin jo melko varattua. Meillä kiinnostus kaatui salin ahtauteen koska bändi on aivan ehdoton, toki olisi voinut vuokrata teltan ulos ja jatkaa pirskeitä rannassa ruokailun jälkeen muttamutta... etsintä siis jatkuu edelleen. Yhtenä vaihtoehtona on nyt Varpasaaressa sijaitseva ravintola ja leirintäalue Vuoksen Lautturi. Heidän hinnoista ei ole vielä tietoa, viikonloppuna pitäisi käydä se tsekkaamassa. Juhlapaikan metsästystä hankaloittaa kummasti se kun en vielä itse asu Imatralla vaan Lahden suunnalla.
  4. Lauantaina mennään katsomaan Kesäkoti Hakalaa, laitan tänne sitte lisää infoa jos vaikka jotakin kiinnostaa
  5. Onkos kellään tietoa Ruokolahdella sijaitsevasta Rantalinnasta? Koitin etsiä netistä tietoa mutta aika nihkeesti löytyi...onko siellä enää mitn toimintaa?
  6. Kits! Kuulemani mukaan Hakalaan saisi viedä omat juomat ja pitopalvelu toimi kuulemma erittäin hyvin. Täytynee käydä tsekkaamassa paikka
  7. Hahaa, Tipzilla, ei tartte enää kirjotella yksin Onkos kellään kokemusta Imatran Immalanjärven rannalla sijaitsevasta Kesäkoti Hakalasta? Kuulemani mukaan suht edullinen ja mahtuu majoittumaankin. Saliin mahtuu 60-80 henkeä ja kesällä voi käyttää telttoja pihalla.
  8. Olisiko kellään tietoa Imatran alueen paikoista? Tarkoitus olisi löytää sopiva paikka noin 50 vieraalle. Omien juomien käyttö olisi plussaa.
×
×
  • Create New...