Jump to content
Naimisiin.info

Morsian'14

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Morsian'14's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minulla on kaasoina kaksi parasta ystävääni. Mutta koska tunnen heidät niin hyvin ja tiedän etteivät he kovasti tykkää olla "esillä", niin kaksi siskoani ovat häiden seremoniamestareita eli vetävät leikit ym.
  2. Oltiin ehditty seurustelemaan tasan 2 vuotta ennen kihlatumista, häihin mennessä yhteistä eloa on takana 4,5 vuotta kihlausaika siis 2,5 vuotta.
  3. Olen ajatellut kutsua polttareihini parhaimmat kaverini (joita on 5), siskoni ja veljeni vaimon. Eli siis periaatteessa vain tärkeimmät. Ja polttareiden teemasta/ohjelmasta en juurikaan mitään tiedä, mutta olen toivonut juurikin sellaisia perinteisiä ja melko räväköitä polttareita, siis omani näköisiä Ja tämä sisko on juuri sellainen joka tarvitsee kaiken huomion vaikka onkin jo reilusti yli 20, alkoi esim. eräillä 30 v. juhlilla itkemään koska häntä ei huomioitu tarpeeksi!! Joten en viitsi edes kuvitella miten hän pilaisi polttareideni tunnelman, häissä on onneksi niin paljon muitakin ihmisiä ettei hänen läsnäoloaan huomaa. Ja kyllä, tunne on ihan molemminpuolinen. Lähinnä minun asenteeni häneen on sieltä päin lähtöisin, jos hän ei piittaa minusta niin en minäkään jaksa sitä kattella. Perhejuhlissakin yritetään vältellä toisiamme ettei synny mitään konflikteja. Tilanne on siis melko hankala, mutta sitä on vaan kestettävä Ja kyllähän siitä sanomista tulisi ja paljon jos jättäisi vain tämän pikkusiskon kutsumatta, koska onhan hän kumminkin anopin lempparilapsi!
  4. Itsellänikin oli vain tarkoitus käydä sovittelemassa tarjouksien aikaan pukuja ja niinhän siinä kävi että täydellinen puku löytyi sillä kerralla. Puku tuli siis ostettua vajaa vuosi ennen häitä!
  5. En tule toimeen tulevan mieheni pikkusiskon kanssa, mutta muiden naispuolisten perheenjäsenten kanssa kylläkin. Olen siis ajatellut jättää mieheni puolen naiset pois polttareista (iso- ja pikkusisko ja veljen vaimo), mutta pelkään mikä sota siitä syttyy, koska tiedän miten helposti he ottavan herneen nenäänsä. Annanko heidän siis vain tyytyä kohtaloonsa vai pilaanko päiväni niiden (lähinnä pikkusiskon) läsnäololla?
×
×
  • Create New...