Jump to content
Naimisiin.info

syksy morsian's Blog

  • merkintää
    6
  • kommenttia
    2
  • katselua
    10211

Tästä se lähtee etenemään :)


syksy morsian

1266 katselua

Tilasin perjantaina pukuni :girl_in_love: Nyt sitten odotellaan että puku saapuu, toimitus pväksi lupasivat 9.3. Uskaltauduin tilaamaan pukuni dressale.comista, vaikka luin kaupasta negatiivista löytyi siitä myös ihmisillä positiivista sanottavaa.. Hieman kyllä jännittää onko puku sitä mitä olen tilannutja että kuinka laadukas puku loppu peleissä on :/ Kerron kun tiedän..

Vieras listan "raakile" on tehty, eli noin suunnillee saatu laskettua paljon vieraita olisi tulollaan, noin 65hlö plus jokunen lapsi.. Hääjuhlan kulku meillä on vähän erilainen, eli vihkiminen on vasta klo:17 siirtyminen juhla paikalle, jossa onnittelu aljat, ja sen jälkee kakku kahvit ja mitä suolaista ja makeaa muuta nyt pöytään mahtuu :)

tämän jälkeen ilm jotain ohjelmaa ja juhlat jatkuvat sitten ilman lapsia aamun tunneille asti,ilta pala aateltiin et tarjoillaan sit joskus 22-23 maissa, muutama erilainen salaatti, piirakoita, ehkä kiusaus tai joku muu helppo ruoka jne.. :) Sellaista.. Eli ei niin perinteiset häät :)

Pukuni on siis tälläinen:

8137.jpg

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...