Jump to content
Naimisiin.info

Elyna

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Elyna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä en kestä ollenkaan huomion keskipisteenä olemista. Häät kuitenkin halutaan pitää lähimmille sukulaisille ja ystäville, mutta mitään ohjelmanumeroita, joissa morsiuspari olisi huomion keskipisteenä, ei meidän häissä tule olemaan. Tarkoituksena ois pitää lämminhenkinen tilaisuus, jossa vieraat saa seurustella keskenään ja syödä hyvää ruokaa ja me tavallaan vaan siellä muiden joukossa juhlistetaan meidän suurta päivää. Eli kai niistä häistäkin voi selvitä, vaikka kammoaisi kaikenlaista esiintymistä ja hössötystä.
  2. Meillä ainakin on ihan selvää, että mies ottaa mun nimen, koska mulla on erittäin harvinainen ja mun mielestä kaunis sukunimi, kun miehen nimi taas löytyy suomalaisten sukunimien top5-listalta. Eipä ole kukaan meidän päätöstä ihmetellyt, vaan sitä on pidetty hienona juttuna.
  3. Eihän se kaaso tosiaankaan ole mikään pakko. Oon ollut monissa häissä, joissa ei ole ollut kaasoa, eikä kukaan ole ollenkaan kummastellut tai ihmetellyt asiaa. Itsekin olen päätymässä siihen, ettei mulle tule kaasoa. Mä voin ihan hyvin hoitaa kaikki järjestelyt itse ja kaverit saa nauttia päivästä ilman ylimääräisiä paineita tai vastuuta.
  4. Meillä minä pääasiassa suunnittelen, mutta kaikki päätökset tehdään yhdessä. Miehelle annoin vastuualueeksi kaiken musiikkiin liittyvän, ja siihen en minä puolestani mitenkään puutu. Ei oikeastaan kumpikaan hössötetä pahasti, mutta kuulemma minä puhun vähän liikaa kaikesta häihin liittyvästä. Ihan hyvä vaan, että mies yrittää vähän hillitä sitä.
  5. Mäkin voisin vieraan näkökulmasta suositella tätä paikkaa lämpimästi. Olin ravintolan puolella järjestetyissä häissä ja paikka oli tunnelmaltaan ja muutenkin kaikin puolin loistopaikka häiden järjestämiseen. Ruoka oli käsittämättömän hyvää ja laitettu hienosti esille. Jos vaan olisi paljon rahaa käytettävissä, niin olisin valinnut omiinkin häihin Tuomarinkylän ravintolan.
  6. Mä aion tilata kukat Eerikin kukasta, koska oon kuullut siitä niin paljon hyvää. Nopea hintavertailukin paljasti, että sieltä sais halvimmalla yksinkertaisen peruskimpun, kun ei ole edes haaveissa mitään kovin erikoista ja ihmeellistä viritystä.
  7. Voi apua, alkaa tulla paniikki kun täällä näitä juttuja lueskelee. Kaikenlaista pitäis muistaa ajatella kun häitä järjestelee. Eihän tääkään tietenkään mikään pakko olis, mutta kyllä WC-kori kuulostaa niin hauskalta ajatukselta, että sellainenkin täytyy väkertää.
  8. Meillä on sellainen valssi kuin Keinumorsian. En ollut koskaan aikaisemmin kuullutkaan, mutta jostain valssilevyltä se valittiin ja se tuntuu just sopivan hitaalta ja lyhyeltä meidän tanssitaitoja ajatellen. Onpas hyvät perusteet häävalssin valinnalle...
×
×
  • Create New...