Jump to content
Naimisiin.info

Kukkatukka

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Kukkatukka

  • Syntymäpäivä 07/23/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    [url=http://www.TickerFactory.com/]<br />[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;41;6/st/20100731/e/Our+Wedding/dt/7/k/8535/event.png[/img]<br />[/url]

Kukkatukka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Eowyn, minusta tuo kuulostaa tosi hyvältä. Ainakin minä ottaisin ilolla vastaan tuollaisen kutsun. Me kirjoitettiin näin: "Erityisiä lahjatoiveita meillä ei ole, mutta halutessanne voitte tukea meitä taloudellisesti (00000-0000)." Onhan siinä ehkä vähän kyseenalainen (?) tuo taloudellinen tukeminen, mutta toisaalta minusta tuo jättää avoimeksi sen, jos joku haluaa jonkin tietyn aineellisen tavaralahjan rahan sijaan tuoda, niin valinnanmahdollisuus siihen on. Ei suoraan sanota että halutaan pelkkää rahaa. Vaikka todellisuudessa se olisi helpoin ja meille ehkä mieleisempi, kun kumminkin pitkään ollaan jo yhdessä asuttu, niin kaikki tarpeellinen alkaa olla jo olemassa...
  2. Kukkatukka

    Kutsukorttien kustannukset

    Minä ostin eilen kutsukorttitarpeet kuorineen, merkit puuttuu vielä. Maksoi 58 euroa, ja ostin leimasimia ja mustetta, joilla koristelee muutkin kutsujen lisäksi, kuten vaikka pöytään nimikortit. Kortteja teen nelisenkymmentä, ja askarteleminen on intohimoni. Minusta pääsin aika edullisella ja korteista tulee varmasti nättejä, kun vain löydän ajan tehdä niitä.
  3. Kukkatukka

    Trash the dress

    Kyllä minä jaksan olla kiitollinen tämän foorumin olemassaolosta! En ikinä olisi keksinyt juuri mitään haluta ilman kaikkia vinkkejä täällä. TTD on ihan huikea idea. Kunpa minäkin saisin ensi kesäksi oman puvun, jonka tuhota, eikä vuokrapukua.. Harmi ettei Ohdakkeenkukan kuvat enää näy, kun niitä on täällä niin kehuttu. Kuvista (lähinnä tuolla flickrissä) tuli mielee myös, että valkeassa hääunelmassa olisi ihana ottaa myös hiukan rohkeita kuvia.. Kenethän pyytäisin kuvaamaan, yllätystä sulhaselle..
  4. Loca profesora: mitä on "monen vuoden miliumit"? Oon ehkä vähän tyhmä..
  5. Oi, olisipa ihana kasvattaa itse koristekukat! Asun kyllä kerrostalossa, mutta parvekkeellamme on aikamoinen puutarha silti. Ainut vain, että häät vietetään ensi kesänä eri paikkakunnalla kuin missä asumme. Ei taida kukat siirtelyä kestää... Monissa siemenpusseissa ja sipuliohjeissahan lukee koska kukat kukkivat, milloin istuttaa ja tarvitseeko esikasvatusta ja millaista hoitoa. Kyllä ne ohjeelliset ajat minun kokemukseni mukaan ovat aika oikeassa.
  6. Ihania lettikuvia! Kiitoksia! Sain kampausasiani ratkaistua näillä kuvilla.
  7. Voi, nyt minulle tuli kyllä paha mieli kun luin tätä ketjua. Minun ja sulhaseni ongelmana on se, että meillä on kummallakin isot suvut ja todella laaja yhteinen kaveripiiri ja siihen päälle vielä kummankin omat kaverit ja ystävät. Olemme suunnitelleet kutsuvamme häihin vain lähimmät sukulaiset ja muutama läheisin ja pitkäaikaisin ystävä kummaltakin. Silti häävieraslistalla on melkein 70 nimeä, että ei ihan pienet häät.. Nämä häät olisivat heinäkuussa 2010. "Oikean" juhlan lisäksi olemme suunnitelleet pitävämme ns. kaverihäät, eli bileet häiden jälkeen syksymmällä. Tuonnekin joudumme vuokraamaan paikan (asuntomme ei ole kovin iso) ja toki ohjelmaa ja tarjoilua on tarkoitus olla, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa kuin niissä varsinaisissa juhlissa kesällä. Näihinkin juhliin tällä hetkellä olemme kutsumassa n. 50 vierasta, paisuneeko vielä siitä... Mitä minä nyt teen polttareiden kanssa, kun monikaan niistä joiden kanssa haluaisin polttaroida, ei ole saamassa kutsua näihin varsinaisiin kesähäihin, vaan "vain" syksyn bileisiin? Höh. No, onneksi aikaa miettiä ja suunnitella on. Ja ehkä moni kavereistani ymmärtää. Enkä halua tosiaankaan mitään polttareita, jotka maksavat paljon! Se on melkeinpä ainoa toiveeni niiden suhteen, etteivät polttarit maksaisi osallistujille huimia summia. On muutakin kuin kallista tekemistä.
×
×
  • Create New...