Jump to content
Naimisiin.info

Nanna.

Rouva
  • Viestit

    76
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Nanna.

  • Syntymäpäivä 10/25/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Nanna.'s Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Nanna.

    Opiksi muille

    Panostakaa miljööseen niin säästytte paljolta askartelulta ja koristelulta. Ammattilaisvalokuvaaja on jokaisen euron arvoinen.
  2. Nanna.

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Jäin ilman varsinaista hujomenlahjaa, mutta häiden jälkeisenä tiistaina käytiin tilaamassa uusi auto, ja sain kuin sainkin toivomani farkun! Joten eiköhän siinä ole huomenlahjaa ihan kerrakseen...
  3. Heräilimme mökissämme joskus kahdeksan jälkeen, purin kampauksen, pesin meikit pois ja kävin suihkussa, ja sitten kömmimme lomakeskuksen päärakennukseen aamupalalle. Siellä olikin jo osa paikan päällä majoittuneista ystävistä ja sukulaisista ja lisää tuli aamupalan aikana. Oli kiva vielä nähdä ihmisiä ja kerrata edellistä päivää ja vaihtaa lisää kuulumisia. Aamupalan jälkeen menimme vanhempieni ja kaveripariskunnan kanssa hakemaan häälahjat, muut omat tavarat ja jäljelle jääneen hääkakun juhlapaikasta, ja sen jälkeen suuntasimme vielä päärakennuksen kylpylään lillumaan. Joskus kahdentoista jälkeen kävimme palauttamassa mökin avaimet, haimme koiramme appivanhempien mökistä hoidosta ja suuntasimme auton kotia kohti. Loppupäivä menikin lahjoja availlessa, kortteja lukiessa ja vaan ollessa ja levätessä ja juhlista toipuessa. Tilattiin pizzaa, kateltiin leffoja, otettiin päikkärit ja syötiin hääkakkua.
  4. Nanna.

    Joensuun seutu

    Catla osaisi vastata tähän jo nyt, mie voin tulla kertomaan omat kokemukseni Maija Cosmeticsista (siitä ilmeisesti on kyse) reilun kolmen viikon päästä. Miula on samassa paikassa sekä meikki että kampaus, Ann-Mari joka aikaisemmin oli Hiusjengillä on siirtynyt yrittäjäksi Maijan tiloihin. Amia voin ainakin suositella kampaajana lämpimästi. Ja Catlahan vastaa! Maija Cosmeticsillä kävin ottamassa kaksiin juhliin meikit ja toiseen kampauksen. Meikit olivat upeat, annoin Mariannelle (?) vapaat kädet ja sain todella oman näköiset meikit. Meikit kesti koko päivän, samoin tuo Amin tekemä kampaus. Miun meikit oli molemmilla kerroilla mustasävyiset ja meikki korosti upeasti silmiä! Osaisinpa ite meikata noin. Ami teki upean kampauksen muutaman ohjeen perusteella. Minä peruin lopulta koko koemeikin virallisiin häihin koska tuo ensimmäisen juhlan meikki ja kampaus vakuutti miut täysin. Voin kaivella kuvia jos martsu80 tahdot nähdä? Tulen vielä sotkemaan tähän asiaan sen verran, että sen lisäksi että Amin tekemä kampaus ja Railan tekemä meikki oli molemmat jumalaisen kauniita, ne myös kesti saunomisen! Eli siis saunoin illan aikana niin että kastelin itseni kaulasta alaspäin. Saunan jälkeen lisäsin vain vähän puuteria ja huulikiiltoa ja taas mentiin!
  5. Kaikki 50 euroa meni lahjalistalta saamatta jääneisiin lautasiin!
  6. valokuvaajan lasku tuli tänään molempien nimellä
  7. Olen erittäin tyytyväinen! Kaikki sormukset teetettiin kultasepällä, joten niistä muodostuu kaunis kokonaisuus. Ja on taatusti oman näköinen ja oloinen.
  8. Meillä ei varsinaisesti siviilivihkiminen, vaan kirkollinen vihkiminen juhlapaikalla, mutta pappi sanoi ettei aseta mitään rajoituksia meidän musiikkivalinnoille, joten meillä siis Star Wars -leffoista sisääntulomusiikkina Across the Stars ja poistumismusiikkina Victory aka. the Throne Room.
  9. Ehdottomasti tarjoamme ruoan myös kuvaajalle, hän on kuitenkin paikalla iltapäivästä iltaan asti, joten taatusti tulee nälkä sinä aikana. Oletamme ettei ammattilaiselle tule mieleen työaikana juoda alkoholia edes ruokajuomana. Meillä kuvaaja on plaseerattu aivan kuten kuka tahansa vieras, tosin sellaiselle paikalle, josta on helppo seurata tilannetta ja nousta kuvaamaan.
  10. Tältä taloushallinnon opiskelijalta löytyisi juurikin tuollainen kaavio, jossa on yhdistetty vieraslista ja kuluarviot ensin kutsuttujen määrän mukaan ja sitten odotettava toteutuminen ilmoittautuneiden mukaan...
  11. *Vilautus poistettu* Meillä on sivut, joiden kautta voi ilmoittautua ja sieltä löytyy lahjalista josta voi varata tuotteita. Muita toiminnallisuuksia on kuvagalleria, yhteystiedot, tietoa hääparista ja juhlapaikasta, majoittumisesta sekä ajo-ohjeet ja kartat löytyy sivuilta.
  12. Molemmat, siis sekä äiti että tuleva anoppi, olivat mukana polttareissa, ja se oli miusta aivan ihanaa että halusivat osallistua niinkin merkittävään päivään. Molemmat olivat mukana koko päivän, tosin lähtivät sitten illalla mökiltä koteihinsa nukkumaan. Oma äitini on sellainen touhutäti, että oli järjestänyt vaikka mitä kivaa, eli siis osallistui aktiivisesti juhlien järjestelyynkin.
  13. Nanna.

    Joensuun seutu

    Catla osaisi vastata tähän jo nyt, mie voin tulla kertomaan omat kokemukseni Maija Cosmeticsista (siitä ilmeisesti on kyse) reilun kolmen viikon päästä. Miula on samassa paikassa sekä meikki että kampaus, Ann-Mari joka aikaisemmin oli Hiusjengillä on siirtynyt yrittäjäksi Maijan tiloihin. Amia voin ainakin suositella kampaajana lämpimästi.
  14. Luotan ammattilaisen taitoon tehdä minusta paras mahdollinen minä, ja niin että meikki kans kestää koko päivän. Siispä meikkiin menen. Koemeikki tehdään alkuviikolla ja samalla värjätään kulmat ja ripset.
×
×
  • Create New...