Nanna.

Rouva
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

About Nanna.

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 10/25/82

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. ^Kiitos wee! Vielä kun saisi miehen ymmärtämään tuon siun esittämän suunnitelman aukottomuuden...
 2. Miehen työporukka oli aika pitkälti kutsuttu häihimmekin, eli muistivat siksikin. Oman osa-aikaisen työpaikkani työporukka oli puolestaan onkinut tietoonsa lahjalistamme sisältöä, ja sen perusteella ostaneet keräämämme astiasarjan tarjoiluastian. Se tuli kyllä todellisena yllätyksenä, että muistivat! Iloisena sellaisena tietysti.
 3. Mietin pitkään viitsinkö tästä edes mainita, mutta kun se vaivaa, niin kai se silloin menee kamalimpien häälahjojen joukkoon. Mies on töissä pienessä firmassa jossa on kolme osakasta, jotka kaikki oli kutsuttu häihin. Nämä kolme osakasta antoivat häälahjaksi viikon palkallisen loman miehelleni. Muuten kiva lahja, arvokaskin, mutta entäs minä? Opiskelijan kaikki vapaat menevät osa-aikatöissä, enkä ilkeä kohta alkavan harjoittelun aluksi pyytää viikon vapaata, joten ainakaan lokakuun loppuun asti meillä ei ole mitään mahdollisuutta pitää viikkoa yhtäaikaista lomaa. Ja mitä tekee viikon lomalla mies, jolla on jo kuukauden kesäloman lisäksi ylitöistä kertynyt toinen neljä viikkoa pitämättömiä vapaapäiviä?
 4. Panostakaa miljööseen niin säästytte paljolta askartelulta ja koristelulta. Ammattilaisvalokuvaaja on jokaisen euron arvoinen.
 5. Jäin ilman varsinaista hujomenlahjaa, mutta häiden jälkeisenä tiistaina käytiin tilaamassa uusi auto, ja sain kuin sainkin toivomani farkun! Joten eiköhän siinä ole huomenlahjaa ihan kerrakseen...
 6. Heräilimme mökissämme joskus kahdeksan jälkeen, purin kampauksen, pesin meikit pois ja kävin suihkussa, ja sitten kömmimme lomakeskuksen päärakennukseen aamupalalle. Siellä olikin jo osa paikan päällä majoittuneista ystävistä ja sukulaisista ja lisää tuli aamupalan aikana. Oli kiva vielä nähdä ihmisiä ja kerrata edellistä päivää ja vaihtaa lisää kuulumisia. Aamupalan jälkeen menimme vanhempieni ja kaveripariskunnan kanssa hakemaan häälahjat, muut omat tavarat ja jäljelle jääneen hääkakun juhlapaikasta, ja sen jälkeen suuntasimme vielä päärakennuksen kylpylään lillumaan. Joskus kahdentoista jälkeen kävimme palauttamassa mökin avaimet, haimme koiramme appivanhempien mökistä hoidosta ja suuntasimme auton kotia kohti. Loppupäivä menikin lahjoja availlessa, kortteja lukiessa ja vaan ollessa ja levätessä ja juhlista toipuessa. Tilattiin pizzaa, kateltiin leffoja, otettiin päikkärit ja syötiin hääkakkua.
 7. Catla osaisi vastata tähän jo nyt, mie voin tulla kertomaan omat kokemukseni Maija Cosmeticsista (siitä ilmeisesti on kyse) reilun kolmen viikon päästä. Miula on samassa paikassa sekä meikki että kampaus, Ann-Mari joka aikaisemmin oli Hiusjengillä on siirtynyt yrittäjäksi Maijan tiloihin. Amia voin ainakin suositella kampaajana lämpimästi. Ja Catlahan vastaa! Maija Cosmeticsillä kävin ottamassa kaksiin juhliin meikit ja toiseen kampauksen. Meikit olivat upeat, annoin Mariannelle (?) vapaat kädet ja sain todella oman näköiset meikit. Meikit kesti koko päivän, samoin tuo Amin tekemä kampaus. Miun meikit oli molemmilla kerroilla mustasävyiset ja meikki korosti upeasti silmiä! Osaisinpa ite meikata noin. Ami teki upean kampauksen muutaman ohjeen perusteella. Minä peruin lopulta koko koemeikin virallisiin häihin koska tuo ensimmäisen juhlan meikki ja kampaus vakuutti miut täysin. Voin kaivella kuvia jos martsu80 tahdot nähdä? Tulen vielä sotkemaan tähän asiaan sen verran, että sen lisäksi että Amin tekemä kampaus ja Railan tekemä meikki oli molemmat jumalaisen kauniita, ne myös kesti saunomisen! Eli siis saunoin illan aikana niin että kastelin itseni kaulasta alaspäin. Saunan jälkeen lisäsin vain vähän puuteria ja huulikiiltoa ja taas mentiin!
 8. Vanhemmat kustansivat häiden ruoka- ja juomatarjoilun, eli yhteensä saimme heiltä 2600 €. Varsinaista lahjarahaa saatiin 50 €.
 9. Kaikki 50 euroa meni lahjalistalta saamatta jääneisiin lautasiin!
 10. valokuvaajan lasku tuli tänään molempien nimellä
 11. Olen erittäin tyytyväinen! Kaikki sormukset teetettiin kultasepällä, joten niistä muodostuu kaunis kokonaisuus. Ja on taatusti oman näköinen ja oloinen.
 12. Meillä ei varsinaisesti siviilivihkiminen, vaan kirkollinen vihkiminen juhlapaikalla, mutta pappi sanoi ettei aseta mitään rajoituksia meidän musiikkivalinnoille, joten meillä siis Star Wars -leffoista sisääntulomusiikkina Across the Stars ja poistumismusiikkina Victory aka. the Throne Room.
 13. Ehdottomasti tarjoamme ruoan myös kuvaajalle, hän on kuitenkin paikalla iltapäivästä iltaan asti, joten taatusti tulee nälkä sinä aikana. Oletamme ettei ammattilaiselle tule mieleen työaikana juoda alkoholia edes ruokajuomana. Meillä kuvaaja on plaseerattu aivan kuten kuka tahansa vieras, tosin sellaiselle paikalle, josta on helppo seurata tilannetta ja nousta kuvaamaan.
 14. Tältä taloushallinnon opiskelijalta löytyisi juurikin tuollainen kaavio, jossa on yhdistetty vieraslista ja kuluarviot ensin kutsuttujen määrän mukaan ja sitten odotettava toteutuminen ilmoittautuneiden mukaan...
 15. *Vilautus poistettu* Meillä on sivut, joiden kautta voi ilmoittautua ja sieltä löytyy lahjalista josta voi varata tuotteita. Muita toiminnallisuuksia on kuvagalleria, yhteystiedot, tietoa hääparista ja juhlapaikasta, majoittumisesta sekä ajo-ohjeet ja kartat löytyy sivuilta.