Jump to content
Naimisiin.info

Ruokailu eri tilassa kuin loppujuhla


mimmuk

Recommended Posts

Nyt kaipailisin vinkkejä koristeluun kun meidän häissä ruokailu on pihapiirin vanhassa päärakennuksessa ja sitten kahvittelut sekä tanssit pihapiirin navettarakennuksessa. Olen miettinyt että pitääkö molempien tilojen pöytiin nyt sitten hommata kukat ja koristelut ja laittaa myös istumapaikat? Miten hoitaisitte? Meille vieraita tulossa noin 100.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meilläkin oli ruokailu eri tilassa kuin loppujuhla. Tilat olivat kyllä molemmat samassa rakennuksessa (juhlatilaksi kunnostettu navetta), mutta ruokailu tapahtui alakerrassa ja tanssit olivat yläkerrassa. Laitoimme kukat ja koristelut sekä ylös että alas, mutta istumapaikkoja emme ylös laittaneet. Meillä tosin myös kahvittelu tapahtui alakerrassa, joten siinä mielessä eri tilanne kuin teillä.

Mikäli teillä yläkerrassa on paikkoja rajoitetusti vain se määrä kuin vieraitakin on, niin siinä tapauksessa laittaisin istumapaikat myös kahvittelun ajaksi. Tämä sen takia, ettei käy niin, että viimeisinä kahvia ottavat pariskunnat/perheet joutuvat sitten hajaantumaan istumaan kuka minnekin, koska vierekkäisiä paikkoja ei enää ole jäljellä. Ihmiset kun eivät kuitenkaan täytä paikkoja järjestyksessä, jos saavat vapaasti valita paikkansa. Jos taas paikkoja on selvästi enemmän kuin vieraita, niin siinä tapauksessa voisin harkita myös sitä vaihtoehtoa, etten laittaisi istumajärjestystä kahvin ajaksi. Jos siis voisin luottaa siihen, että myös viimeisinä kahvia ottavat vieraat pääsevät istumaan perheittäin/pariskunnittain niin halutessaan.
 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...