Jump to content
Naimisiin.info

Annimarika

Rouva
  • Viestit

    55
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Annimarika

  • Syntymäpäivä 10/20/1984

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1572 profiilin katselua

Annimarika's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Annimarika

    Hääpuku

    Kuvia hääpuvustani
  2. Rowan: Aah.. käsitin väärin tuon.. Täytyy nyt vielä keskustella kaasojen ja sulhon kanssa että mitä siihen possuun kirjoitetaan vai kirjoitetaanko mitään. Vai tuleeko possun lisäksi "saa ruokkia" -kyltti... Aikaahan meillä vielä on! Morsian 2010: Sekin voisi olla ihan hyvä idea!
  3. Kiitos vinkeistä SurbusHorror, Säästöpossu & Vieraat..! Kyltti tosiaan ampuu ehkä vähän yli. Täytyy miettiä sen kokonaan poisjättämistä tai juuri tuota "rahalahjat" -kirjoittamista possun kylkeen. Me tosiaan ei toivottu mitään muuta lahjaksi kuin rahaa, joka siis tuli ilmi tuossa kutsussa. Siksi teimme tälläisen possun.
  4. Nostetaanpa tätä hieman.. Jos olette antaneet lahjat juhlan aikana, niin missä olette säilyttäneet niitä lahjanantohetkeen saakka? Eli miten lahjan antaminen käytännössä tapahtuu?
  5. Meillä lukee kutsussa: Lahjan kanssa ei tarvitse huokailla, sillä säästöpossumme tahtoisi ruokailla. Tämä ei suinkaan turhaa olisi, sillä vanha pesukone uuteen vaihtua voisi. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on, ilon päivä mieleenpainuva ja verraton. Juhlitaan kaikki yhdessä siis, satoi tai paistoi; säästä viis! Pitäähän se säästöpossu sitten olla paikalla, joten askartelimme tälläisen:
  6. Annimarika

    Paikkakortit (kuvia)

    lilyy: Mistä olet löytänyt noin pieniä kirjekuoria? Vai oletko itse tehnyt?
  7. Tietäisikö joku mistä löytäisin hääkuvia netistä, jossa on hääparin lapset/vauva mukana? Kuuluuko hääkuvaan hääparin oma lapsi/lapset, jos sellaisia on? Olisiko jollain erilaisia ideoita, miten asettelu onnistuisi hääkuvassa, jossa olisi vauva mukana?
  8. morsmaikkuJ0708: Meillä kuvat otetaan luultavasti vasta vihkimisen jälkeen, juhlapaikalla, luonnon helmassa. Kuvat tulee ottamaan toivon mukaan sulhon siskon mies, joka on ammattivalokuvaajaa vikaa..
  9. Tämän hetkistä pukua sulho ei ole nähnyt (ainakaan vielä, koska minä en halua näyttää sitä hänelle ennen "alttarilleasteluhetkeä" (meidät siis vihitään ulkona)), mutta saa nähdä miten käy häiden lähestyessä.. Kysyin kyllä häneltä tuossa äsken haluaisiko hän nähdä sen, mutta hän kieltäytyi.. OK - asia selvä! Niin siis puku on ostettu, mutta saa nähdä onko tuo sitten ihan "final" juttu. Ihana se kyllä on, mutta kun häihin on aikaa vielä yli vuosi.. Mieleni voi vielä muuttua.. vaaka kun olen. Eli vastaus tällä hetkellä: EI
  10. Valitsin kaasokseni lapsuudenystäväni, jonka pyysin jo kihlajaisissamme suorittamaan tuota tehtävää. Hän oli innoissaan, ja hän suostui ottamaan tehtävän vastaan. Olimme molemmat onnellisia . Ainoa henkilö, joka ei ollut kovin onnellinen, oli isoveljeni (joka tykkää pojista). Hän olisi halunnut olla kaasoni Olisi jopa lupautunut laittamaan mekon päällensä, tekemään kaikkensa minun vuokseni. Hassu isoveikka! Eiköhän tässä vielä jotain hommaa hänellekin keksitä..
×
×
  • Create New...