Jump to content
Naimisiin.info
  • merkintää
    78
  • kommenttia
    0
  • katselua
    23608

26.05.08


Pepperpots

594 katselua

Jarnalla ja Andylla ei tarpannyt ekasta kierrosta. :huh: Mutta nyt taas odotellaan sormet ristissa etta tarppaako tasta kierrosta.

Me ollaan nyt myos eilen paatetty, etta aloitetaan Onnin pikkusisaruksen teko! Haluan kuitenkin pienen ikaeron, ja nyt vaan tuntuu silta, etta vauvakuume on molemmilla sellainen ettei tarvinnut kauaa asiasta keskustella kun tultiin paatokseen! Jannaa ja hurjaa ja ihanaa ja pelottavaa ja mahtavaa!!!! Soitan huomenna laakarille, etta ottaa tamana ehkaisykapselin pois ja sitten aletaan tjottailemaan. Kunhan vaan nyt Jarnalla tarppaa kanssa pian, ettei tule paha mieli jos meilla tarppaa ennemmin. Ja mistas sita tietaa, etta kauanko talla kertaa kestaa ennenkuin tarppaa.

Nyt myos yosyonnit ovat vahentyneet ihan itsestaan kun Onni on alkanut syomaan kiinteita enemman. Onni tosin on suursyomari, joka etenkin iltapalalla tankkaa puuroa ja marjoja ihan hurjia maaria. Vaikea sanoa tarkasti, mutta ainakin sellaisen desin, puolitoista illasta riippuen. Edelleen useimpina oina herataan n.klo 3 syomaan (nukkumaan mennaan klo 19-19.30) mutta parina yona on mennyt jopa viiteen asti ennenkuin nalka on yllattanyt. Aluksi Onni herasi aiemminkin ja annoin aina yleensa tissia heti, mutta sitten alkoi nayttamaan silta, ettei Onni ollut enaa nalkainen (ei syonyt heratessaan paljon yhtaan) ja kokeilinkin, etta joskos Onni rauhoittuisi ihan itsekseen, jos en heti ryntaakaan antamaan tissia... Ja se tepsi! Ekana yona Onni herasi, ihmetteli hetkisen ja sitten nukahti uudelleen. Nyt ei edes enaa heraa kunnolla, ahisee vain hetken ja sitten taas nukahtaa uudelleen.

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...