Jump to content
Naimisiin.info

Tahdomme

  • merkintää
    9
  • kommenttia
    0
  • katselua
    21192

Alkusuunnittelua


Laru

441 katselua

Aloitanpa hääblogin. Mies multa yks päivä kysy, et "noh, joks oot alottanu hääbloggaamisen". Seuraavalla kerralla voin vastata, että joo.

Päätettiin avioitumisesta viime viikonloppuna, kun ajeltiin Siilinjärveltä Hyvinkäälle. Keskusteltiin asiasta pidempi tovi ja mitä lie tuuria tai insinöörin laskelmointia, niin mies kysyi multa "Tuuksie miun vaimoks" sillä hetkellä, kun oltiin ylittämässä Tähtihovin siltaa Heinolassa, aurinko oli laskemassa ja taustalla oli tyyni järvimaisema.

Ensin ajateltiin päiväksi 8.8.2009. Paikaksi haluamme nimenomaan Kotalahden Lemillä, koska se oli paikka, jossa oli tutorleiri, jossa molemmat olimme ja jonka jälkeen aloimme seurustella. Tavallaan sellaista ympyrä sulkeutuu meininkiä:) Harmiksemme paikka oli 8.8. jo varattuna ja ainoat vapaat olivat 1.8. tai sitten pari viikkoa myöhemmin elokuussa. Siispä päätimme ottaa tuon 1.8.2009, koska elokuun alussa on mukavampi lomailla.

Kun paikka oli varmistunut, soitin Lemin kirkkoon. Kysyin mahdollisuutta vihkimiseen 1.8. vastaus oli "Ei onnistu". Suu loksahti siinä paikassa auki ja kysyin tietysti "jaa, miksiköhän ei". Vastaus tähän oli, että Lemillä on tällöin jotkut musiikkijuhlat ja taiteilijat ovat kirkossa harjoittelemassa. Sanoin siihen vaan, että tämä on harmi, koska alun perin oli tarkoitus avioitua 8.8., mutta Kotalahti oli varattu jo silloin. Tuo oli ilmeisesti jokin taikasana, koska tämän jälkeen minun pyydettiin odottaa ja sitten tämä 1.8. onnistuikin. Kovasti myös tentattiin, että ollaanko lemiläisiä tai jompi kumpi kotoisin sieltä. Kirjoittivat vielä erillismaininnan, että ollaan Hyvinkäältä. Erikoista. Toivon vaan, että eivät soita mulle jossain vaiheessa, että "joo, yhdet lemiläiset haluu mennä tolloi naimisiin, siirretää tein aikaa". Kirkko on siis varattu klo 15:00.

Tässä päivämäärässä on eräs pieni suuri ongelma. Rakas kummitätini ilmoitti jo kesällä 2008, että hänen 50-vuotis juhliaan vietetään 31.7.2009. Eli häidemme aattona. En ole vielä hänelle kertonut päätöksestämme, mutta ennen kuin julkistamme päivän muulle suvulle, täytyy minun soittaa hänelle ja selventää syymme tähän päivään. En ole varma pystynkö itse osallistumaan hänen juhliinsa vai meneekö koko ilta koristellessa. Ehkäpä tiedän paremmin lähempänä ajankohtaa.

Äidille ja isälle kerroin silloin, kun hääpaikka ja kirkko oli varattu. Mies ei ole vielä vanhemmilleen kertonut. Kertoo kuulemma ensi viikonloppuna.

Kysyin kaasokseni rakasta ystävääni Juliaa, joka suostui tähän tärkeään rooliin. Jullen lisäksi tulen kysymään myös toista tärkeää ystävääni Minnaa. Uskon, että tytöt ovat loistotiimi!! Pikkusisko on lupautunut räpsimään valokuvia.

Nyt odotan Kotalahdesta tarjousta pitopalvelusta yms. Yrittäjän kanssa jutellessani tuli ilmi, että pöytäliinoista pitäisi maksaa ekstraa 200-300 euroa. Huvittavaa. Ennemmin ostan Ikeasta lakanoita halvalla, ne voi vaikka heittää menemään juhlien jälkeen. Tai sitten voi järkätä toogabileet:D

Vieraslista on aika valmis. Siellä on suht paljon ykkösiä eli mahdollisia aveceja. Mietin sitä, et jos nää ykköset jättäis pois ja kutsuis kavereita lisää niiden tilalle. Haluisin sinne muutamia frendejä, jotka ei oo vielä listalla. Hankalaa. Onneks täs on viel aikaa!!

Meen ens viikolla sovittaa yhtä hääpukua. Se on kerran käytetty, mut ihan priimakunnos. Sovittamisen jälkeen et onks se enää vaihtoehto vai ei. En kuitenkaan ota sitä heti mukaani vaan odotan haakauppa.fi palvelun uutta mallistoa. Siellä saa vuokrapuvun hinnalla uuden puvun, joka on tosi laadukkaan olonen. Ainaki kaverilla oli tosi laadukas puku!!

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...