Jump to content
Naimisiin.info

MII_4'n blogi

  • merkintää
    11
  • kommenttia
    0
  • katselua
    28598

Hääsuunnitelmat "hautumassa"


MII_4

433 katselua

Aikaa on vierähtänyt tovi eikä mitään ole saatu aikaiseksi häiden eteen. Toisaalta niihin on vielä paljon aikaa, joten eipä tällainen pieni hautumisaika haitaksi ole. ^_^

Joulu meni sukulaisissa juosten ja uusi vuosi meni omalta osalta töissä, niinkuin parina aikaisempanakin vuotena. :mellow:

Kävin matkamessuilla hiukan katselemassa josko jotain ideoita häämatkaa varten löytyisi ja olihan siellä vaikka mitä!

Häämatkan kohde on päätetty, mutta ei varattu, suuntaamme sulhon kanssa Ranskaan. Sen tarkemmin en vielä kerro. Olkoon yllätys! ;)

Häämatkalle(ja häille) tulee luonnollisesti hintaa, joten avasimme yhteisen tilin johon keräämme rahaa häitä varten. Sieltä on sitten helppo maksaa tulevia laskuja.

Televiosta alkoi uusi sarja meidän häät josta sain heti hyvän idean; tuulivoimalla tuotettua olutta, siideriä ja limsaa! :girl_smile: Puhun aina ympäristön puolesta joten tämä oli luonnollinen vaihtoehto perinteisille merkeille.

Kaasoni ilmoitti muuten tuossa ennen joulua, että morsiustytöillä ja hänellä tulee olla samanlainen tyyli. Huoh, minä kun ajattelin että se ei olisi pakollista kun niitä morsiustyttöjä tulee olemaan aika monta.. eikä meillä oikein olisi varaa sijottaa heidänkin pukuihinsa... tästä täytyy keskustella... :)

Toisaalta se olisi kyllä mukavaa jos kaikilla olisi samanlaista ja minusta olisi kiva jos meidän hääauton kuljettajalla olisi frakki! Voi olla että en saa sitä puhutta läpi, mutta voihan sitä aina yrittää! :grin:

Löysin täydellisen pohjan kutsukortteja varten, mutta se on väärän värinen. Nyt pitäisi löytää joku yritys joka tekee meille samanlaiset toisen värisenä...ideoita kellään..?

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...