Jump to content
Naimisiin.info

Suklaamurun blogi

  • merkintää
    7
  • kommenttia
    0
  • katselua
    1737

Miesväen pukeutumisesta... ja vähä kukkajuttujakin!


suklaamuru09

546 katselua

Nyt on mietittynä melko tarkkaan minkälaista vaatetusta tulee miesväelle häihin.. Tällä siis tarkoitan sulhasen lisäksi bestman, seremoniamestari, sulhaspoika 5v (oma poikamme) sekä kaksi avustavaa sulhaspoikaa 8v ja 11v.

SULHANEN: siistit mustat kalsarit (OSTETTAVA), mustat sukat (OSTETTAVA), mustat kengät (putsaus+lankkaus), musta puku (mittojen tarkistus--kavennus?), musta kauluspaita (OSTETTAVA), sinivihreä/teal solmio (TILAUKSESSA), solmiopidike ja kalvosimet (OSTETTAVA), rintaviehe (TEHTÄVÄ)

BESTMAN: musta puku+kengät, musta kauluspaita, teal solmio (TILAUKSESSA), rintaviehe (TEHTÄVÄ)

SEREMONIAMESTARI: musta puku+kengät, musta kauluspaita, teal solmio (TILAUKSESSA)

SULHASPOIKA 5v: alkkarit, mustat sukat, musta puku+liivi, mustat kengät (OSTETTAVA?), valkea kauluspaita (OSTETTAVA?), teal 11" solmio (TILAUKSESSA), rintaviehe (TEHTÄVÄ)

SULHASPOJAT 8v+11v: mustat housut, liivi?, valkea kauluspaita, teal 14" solmio (TILAUKSESSA)

---

Solmiot on siis justiinsa tilattu jenkeistä www.SolidColorNeckTies.com ja tulevat kun tulevat...

---

Vieheet (kuin myös oman morsiuskimppuni) oon päättäny väsätä ite. Onhan siinä tietty vähä hommaa, mut ootan sitä ihan mielenkiinnolla! Tossa kesällä vois viritellä koekappaleen morsiuskimpusta, jotta se oikee sit onnistuis varmasti. Vielä mietin, että ottaisko maistraattiin vihkipäivänä jonkun kimpun mukaan - ei sillä mitään virkaa olis, näyttäis vaa kivalta ja olispa jotain mitä näpertää käsissä jos vaikka jännittää! :girl_haha:

MORSIUSKIMPPU mulla tulee siis varsinaisesti hääjuhlapäiväksi, ensin valokuvaamoon rekvisiitaksi ja sitten juhlapaikalle morsiusparin pöytää koristamaan juhlan ajaksi. Kimppuun haluan jotain valkoista ja reilusti lehtivihreää... Sit aattelin että joku kontrastiväri kuten oranssi vois olla aika kiva kans! Ruusua, neilikkaa, gerberaa, germiniä, auringonkukkaa... MUT EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA mitään orkideaa, harsokukkaa tai ihmeparatiisipapukaijakukkia... Kimppuun pohjaksi haluan peikonlehden ja jotain heinää, valuvaksi yksityiskohdaksi aattelin katkaista omasta ruukusta pari kultaköynnöksen oksaa, mutta EI AINAKAAN saniaista tai mitään hörselöheiniä...

PÖYTÄKUKAT väsätään itse, niissä ei kovin paljon hommaa ole. Lasiin laitetaan muutama pieni rantakivi pohjalle ja lyhytvartinen valkea ruusu päälle. Kovasti oon kyl haaveillu vaaleista auringonkukista, en tiiä pitäiskö siemeniä tilata ja kylvää ihan koemielessä, eihän ne paljoa maksa. Mutta suurin probleema lienee se, että kukkiiko niistä enää yksikään syyskuun puolivälissä?!? Riippuu ihan kuinka lämmin kesä ja syksy tulee... Joten, sen takia siis varasuunnitelmana ne ruusut.

VIEHEET väsään tietty myös ite. Sulhasneuloja on jo pari kappaletta itellä (kiitos pojan, joka on jo kahteen kertaan suorittanut kummiensa häissä sulhaspojan virkaa) mut niitä vois kyllä lisääkin ostaa. Vieheen pohjaksi nappaan pari lehteä omasta kultaköynnöksestä, joku heinä ehkä kaveriksi myös. Kukkana voisi olla yksinkertaisesti kestävyyden ja sopivan koon takia neilikka (tai mahdollisesti pieni ruusu). Sulhasen vieheeseen tulee 1-2 valkeaa ja 1 oranssisävyinen neilikka. Bestmanin ja sulhaspojan kukat koostuu vain valkoisista neilikoista.

MORSIUSTYTÖILLE ajattelin tehdä jonkinlaiset hiuskukat, samantyyliset kuin edellämainitut vieheet, mutta tuolle pienelle 2,5v neidolle sopisi parhaiten varmaan joku hiuspanta koristeltuna kukalla ja helmillä tms. Isommalle 12v typylle vois kehittää hiuspinnin, jossa olis valkoista neilikkaa tai ruusua ja helmiä tms. Tämä idea ehkä myös KAASOILLE...

---

Kuvia tulee jahka jaksan taas lisäillä.. Tää on kyllä ihan hyvä tapa saada ajatuksiaan ja suunnitelmiaan selväksi, ku kirjottaa tänne.. Toivottavasti vaan jaksan päivittää tätä kaiken muun ohella! :girl_haha:

PS. Nyt on sitten kämppä varmistunut, muutto touko-kesäkuussa ja hirmuinen sisustuskuume päällä!! Pientä pintaremppaa ollaan suunniteltu mut miul olis jo selkeet suunnitelmat joka huoneen uudistamiseen... No, jospa malttais vielä... :girl_sigh:

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...