Nina.Maria'n blogi

  • merkintää
    2
  • kommenttia
    0
  • katselua
    17766

Aloitus

Nina.Maria

715 katselua

Tästä se lähtee, nimittäin häittemme suunnittelu! Päivämäärä päätettiin jo yli puoli vuotta sitten, turvallisen matkan päähän kuitenkin. Tämä pariskunta nimittäin tarvitsee paaaaljon valmistautumisaikaa. Siinä mielessä en varmistakaan ole erikoinen morsian, että haluaisin häistämme kauniit, tyylikkäät, hyvin valmistellut ja meidän näköisemme. Niinpä onkin ilmeisesti aiheellista aloittaa suunnittelu jo hyvissä ajoin...

Tärkeä päivämme on 4.12.2010. Paljon on siis aikaa vielä miettiä, pohtia ja suunnitella. Päivän valitseminen oli melko haastavaa. Mieheni halusi talvihäät ja koska itse päätin, että mikä tahansa muu käy kuin kesä, niin homma oli vuodenajan myötä selvä. Mieheni isänmaallisena toivona ehdotti itsenäisyyspäivää häiden h-hetkeksi. Tämä ei mielestäni ollut kuitenkaan hyvä päivä, kukas morsian tahtoisi lähteä kilpasille Suomi-neidon kanssa. ;) Lisäksi seuraava lauantaille osunut i-päivä olisi ollut muistaakseni vuonna 2013 ja ihan niin paljon emme kuitenkaan valmisteluaikaa tarvitse.

Mietin sitten viime vuonna tuossa i-päivän tietämillä kynttilöitä terassille laitellessani, että aikaisin tulee kyllä pimeää. Näin ollen kynttilöillä yms. saa ihanan tunnelman aikaan juhliinkin. Tästä innostuneena kaivoimme kalenteria ja tarkkailimme nimenomaan tuota joulukuun alkua. 4.12.2010 pomppasi ikään kuin silmille, sillä silloin tulee päivälleen kuusi vuotta ensi suudelmastamme. Tämä seikka on siinä ja siinä, että meneekö liian romanttisen puolelle :) (emme nimittäin ole perinteisen romantiikan äänenkannattajia). Lisäksi vuonna 2010 itsenäisyyspäivä osuu sopivasti maanantaille, joten tiedossa on pitkä viikonloppu, joka ei varmastikaan häistä palautumisessa ole ollenkaan pahaksi.

Ajattelin perustaa tämän blogin lähinnä omaksi purkautumiskanavaksi, päiväkirjan omaiseksi ajatusten selvittäjäksi. Saattaa olla, että oma pieni päänuppi on vielä moneen kertaan koetuksella ennen talvihäitämme. On myös myöhemmin ihan hauska varmasti seurata omien ajatusten kulkua (juoksua?matelua?konttaamista?) valmistautumisessa ja suunnittelussa. Tietysti myös kommentit ovat tervetulleita!

Nyt taidan suunnata treffeille nukkumasan kanssa. Kirjoittelempa kun uutta keksin :)




0 kommenttia


Ei kommentteja.

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään