Jump to content
Naimisiin.info
  • merkintä
    1
  • kommenttia
    0
  • katselua
    46845

Hääräilyä


tättähäärä

813 katselua

On se kumma, kun koko ikänsä on suunnitellut omia häitä, mutta sitten kun ne oikeasti osuu kohdalle ja vielä yllätyksenä ja suht lyhyellä varoitusajalla ei ideoita ole sen vertaa...

Tapasimme mieheni kanssa maaliskuussa 2008, mutta virallisesti yhdessä olemme olleet uudesta vuodesta 2009. Olemme tässä välissä kerenneet muuttaa yhteen ja saada ihanan pienen tyttären. Kosinta tapahtui marraskuussa 2009 ja häitä vietetään elokuun 28. päivä 2010 Tampereella.

Olimme puhuneet kihloista ja häistä jo pidemmän aikaa, mutta silti kosinta yllätti minut täysin. Olimme molemmat päättäneet myös että kun mennään kihloihin niin samalla päätetään hääpäivä, ja sopiva sattui löytymään elokuun lopusta. Kesähäitä kumpikaan ei halunnut, eikä aikakaan olisi antanut välttämättä myöden järjestää sellaisia juhlia kun haluaisimme.

Koska uusi vuosi on meille erityinen tuon seurustelun aloituksen takia niin olin jo yhdessä kohtaa vaihtamassa hääpäivää 1.1.2011, mutta koska silloin on vaikeampaa saada tiloja ja tekijöitä sekä juhlakansaa, myöskin olimme kaikille kertoneet jo elokuusta niin se on nyt sitten lukkoon lyöty, eikä sitä enää vaihdeta :girl_haha:

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...