• merkintää
    2
  • kommenttia
    0
  • katselua
    44746

tuleeko tästä mitään?

sanna-karoliina

748 katselua

Voi kamala!

Nyt pitää uusia vähän suunnitelmia. En olekaan varma, pystytäänkö kaikkea hoitamaan, kuten ollaan suunniteltu. Soitin kirkkoon, ja siellä sanottiin, että pitää nyt sitten rekisteröidä se ulkomailla solmittu liitto Suomessa ennen siunaamista. Höh! Mä en tiedä ehditäänkö. Viime viikolla otin yhteyttä erääseen ravintolaan, ja siellä sopiva päivä oli Pyhäinpäivä, mut marraskuun muut lauantait on jo pikkujouluja täynnä, joten sitä paikkaa ei saa enää muuten... niin ihana paikka, hintaan kuuluu kaikki serveteistä kakkuun...ei itse tarvitse murehtiä mistään.Sopisi meille mukavasti.

Mutta en tiedä mitä tehdä nyt. Ollaan matka Vegasiin matka varattu ja kappeli varataan pian. M ä haluun naimisiin siellä! Toisaalta, jos ei papereita kuulu neljän viikon sisällä,kun ollaan suunniteltu, kai sitä voi sitten mennä maistraatissakin..mut se ei oo sama! Voi kun nyt saisi kaikki hoidettua hyvin. Kun onhan meillä toinenkin iso ongelma. Nimittäin pappi. Siskon mies on pappi. Ja se varmasti siunaa liiton mielellään..mutta kun nuo papit on aina töissä... mitenhän saisi sen nimenomaisen viikonlopun sille vapaaksi?... vai luotanko vaan, että kyllä se ehtii just silloin, kun sillä on 4vkoa aikaa muuttaa suunnitelmia?? Kun mä en mitään kuivaa tuntematonta pappia halua. En edes kuulu luterilaiseen kirkkoon, joten en kaikkia kirkon juttuja tiedä... En tosin ole pakana vaan muun kirkon piirissä olen ollut. Kristillinen siunaus on ehdoton minulle.

Mitähän se pappikin sanoo, kun ensin ollaan elvistelemässä Las Vegasissa? ;) Ei oikein varmaan pidä vakavana asiana..mitähän muut sanoo? En halua niiden luulevan, ettei oteta tätä vakavasti. Totta kai me otetaan. Mieskin on ihan vakavissaan ja puhutaan usein tästä kaikesta. Mies haluaa ottaa kaikkeen osaa, ja sen kanssa mietitään menuuta ja juhlaa koko ajan.

Mietittiin, jos lähetettäisi kutsut Jenkeistä. Olisi siis tosi jymy-yllätys kaikille! Papin kutsuun, että Tervetuloa siunaamaan.. olisko paha? ;) Auts!

Mä en kestäis häähössötystä. En haluaisi ajatellakaan, että äiteen kanssa pitäisi miettiä menuuta ja koristeluja ja vaatteita. Äitee on mahdoton stressaaja! Tulkoot ihmiset missä retkuissa vaan! Toivottavasti ne ei mieti liikaa. Sitä paitsi haluan kaikki muutenkin olevan simppeliä, haluan mennä naimisiin ilman, että mä oon hermoraunio hääpäivänä. Olisi kiva vaan olla ja nauttia hääpäivästä ja naureskella Vegasin matkalle ja näyttää kuvia. Sit olis sormus sormessa ja oltais naimisissa ja kaikki olis virallista ja mä olisin oikea vaimo. Inhoan sanaa avovaimo. Se kuulostaa vähättelyltä. Ihan kuin " ei me nyt naimisiin kuitenkaan, ollaan vaan yhdessä"- vaimo.

Puuh! Olen nyt jotenkin ihan stressissä. Pitää ottaa yhteyttä ravintolaankin ja sopia tapaminen. Sit sormuksen tekee ystävä, joka on koruseppä. Sillekin pitää soittaa. Kauheasti hommaa.. tänään olis vaan vapaapäivä ja vois kattoa tv:tä...kutsukortteihinkin ostin jo paperia...niitäkin pitäis miettiä... Inhoan stressiä!!! Toisaalta olisi tosi kivaa niitäkin väsätä siskojen kanssa. Toisaalta sitten ihana tehdä just kerrankin jotain oman pään mukaan.

Otankohan ketään kaasoksi? Sitäkin pitää miettiä...




0 kommenttia


Ei kommentteja.

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään