Ninni82's Blog

  • merkintää
    2
  • kommenttia
    0
  • katselua
    14732

Ensimmäinen tanssi takana..

Ninni82

1536 katselua

Nyt on ensimmäinen tanssitunti käyty sulhon kanssa ja vältyttiin sodalta.. Eli ainakin näin ensimmäisen kerran oli oikein hauskaa ja puolitoista tuntia meni yhdessä hujauksessa..Valsiin ei vielä päästy, koska kurssi koostuu muistakin tanssityyleistä, joten pääsimme aloittamaan "tanssiuramme" tangolla. Tämähän sopi mainiosti sillä tangohan on tiedettävästi melko jäykkää tanssia.. :girl_haha:

Nyt on varauksessa päivä, jolloin mennään uudemman kerran katsastamaan juhlapaikkaa isommalla porukalla..Ja siis isommallaporukalla tarkoitan että oikeasti meitä taitaa olla aikas monta, mutta mitäpä siitä...mahtuuhan sinne..

Tarkoituksena on siis miettiä kuinka paljon ja mitä koristeita paikalle laitettaisiin (lumipallot eivät ole kumma juttu lisääntyneet viimeisen viikon aikana...), sekä valokuvaajamme tulee katsastamaan myös paikan mahdollisia sisäkuvia varten..

Nyt viikonloppuna kuitenkin rauhoitumme mökillä takkatulen loisteessa ja juhlistamme ensimmäistä kihlajaispäivää..oih..ihanaa.. :girl_sigh:

viikonloppua odottaen.. :girl_pinkglassesf:




0 kommenttia


Ei kommentteja.

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään