Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    2
  • comments
    0
  • views
    13116

Ensimmäinen tanssi takana..

Sign in to follow this  
Followers 0
Ninni82

1185 views

Nyt on ensimmäinen tanssitunti käyty sulhon kanssa ja vältyttiin sodalta.. Eli ainakin näin ensimmäisen kerran oli oikein hauskaa ja puolitoista tuntia meni yhdessä hujauksessa..Valsiin ei vielä päästy, koska kurssi koostuu muistakin tanssityyleistä, joten pääsimme aloittamaan "tanssiuramme" tangolla. Tämähän sopi mainiosti sillä tangohan on tiedettävästi melko jäykkää tanssia.. :girl_haha:

Nyt on varauksessa päivä, jolloin mennään uudemman kerran katsastamaan juhlapaikkaa isommalla porukalla..Ja siis isommallaporukalla tarkoitan että oikeasti meitä taitaa olla aikas monta, mutta mitäpä siitä...mahtuuhan sinne..

Tarkoituksena on siis miettiä kuinka paljon ja mitä koristeita paikalle laitettaisiin (lumipallot eivät ole kumma juttu lisääntyneet viimeisen viikon aikana...), sekä valokuvaajamme tulee katsastamaan myös paikan mahdollisia sisäkuvia varten..

Nyt viikonloppuna kuitenkin rauhoitumme mökillä takkatulen loisteessa ja juhlistamme ensimmäistä kihlajaispäivää..oih..ihanaa.. :girl_sigh:

viikonloppua odottaen.. :girl_pinkglassesf:


Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now