• merkintää
    11
  • kommenttia
    10
  • katselua
    14778

Pää täynnä ja nälkäkin ois

Malyn

1451 katselua

Haa, ehkä tosta otsikosta vois ajatella et nyt se on sielä ihan humalassa :D

Mutta mun pää on täynnä aivan liikaa ideoita! Haluun sitä, haluun tota. En kuitekaan haluu sitä enkä tota. Täydellisten häiden suunnittelu tuntuu nyt tuottavan päänvaivaa! On olemassa aivan liikaa täydellisiä ideoita. Kaikki on niin meidän näköstä ja olosta. Mutta mikä sitten lopulta valikoituu meille?

En todellakaan oo mikään käsityöihminen. Kaikki askartelu kauhistuttaa. Mutta kuitenkin haluaisin, että meidän häät ois myös persoonalliset. Miten muka voi saada persoonalliset häät jos tilaa kaiken valmiina? Vai voiko se olla persoonallista? Ei ummarra.




3 kommenttia


Tilaamallakin saa persoonallista, kunhan ei tilaa sieltä mistä kaikki muutkin ja pitäämielen avoimena erillaisillekkin jutuille :)

..Itse olen lähinnä jumissa, kun mikään ei tunnu täydelliseltä ja meidänlaiselta :( Onneksi on vielä reilusti aikaa :)

Jaa kommentti


Link to comment

Tulin viimein vastavierailulle! Tama olikin tosiaan blogi, en ole ennen kenenkaan blogeja taalla lukenut- jotenkin on mennyt taysin ohi koko foorumin blogitoiminto!

Minakaan en ole askarteluihminen, emmeka ajatelleet askarrella ihan jo siitakin syysta etta niita askarteluja voisi olla vahan hankala kuljettaa maasta toiseen. uskon, etta silti voi saada aikaan persoonalliset haat :)

Jaa kommentti


Link to comment

Voi kiitos kommenteista Johnana ja Roslin, ja mukava nähdä sua Roslin eksyneenä tänne mun blogin puolelle! ;)

Mä itseasiassa tajusin ekana tän itse blogi-toiminnon täällä foorumeilla, ja sitten vasta noi hääpäiväkirjat. Näitä blogeja ei kovin moni tunnu pitävän, harmi! :( Mutta senkin edestä olen ahminut hääpäikkyjä ;)

Ja se on kyllä totta (aiheeseen palatakseni :D ), että kyllä sitä persoonallisuutta varmasti saa myös 'valmiilla' jutuilla, esim kuvien kautta. Pää on vaan jotenkin niin tyhjä nyt! Mutta niinkuin Johnana sanoi, onneksi on vielä aikaa! ;)

Jaa kommentti


Link to comment

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään