Häätarvikkeita myydään

Käytettyjen tai omissä häissä käyttämättä jääneiden häätarvikkeiden (koristeet, häälehdet yms.) markkinapaikka.


Osaston ohjeet:
 • - Vain yksityiset ihmiset voivat myydä (ei vuokrata tai kaupata etukäteen ennen omia häitään) omia, omassa käytössä olleita tai omiin häihin hankittuja mutta käyttämättömiä häätarvikkeita. Ei yrittäjät, käsityöläiset eikä nettihuutokauppatrokarit. Ei linkityksiä Huuto.nettiin tai muihin ulkopuolisiin myyntipaikkoihin. Jo yhdenkin jälleenmyyntitarkoituksessa hankitun tuotteen kauppaaminen täällä lasketaan trokaukseksi.
  - Otsikosta täytyy ilmetä mikä tuote on kyseessä, mahdollisimman tarkasti otsikon tilan sallimissa rajoissa.
  - Itse viestissä täytyy ilmoittaa tuotteen hinta, muuten ilmoitus poistetaan.
  - Laita mieluusti kuva tuoteesta ilmoitukseen. Rekisteröidy jäseneksi ja voit laittaa kuvan tänne suoraan omalta koneeltasi. Käsittele vaikka kasvosi tunnistamattomiksi kuvankäsittelyohjelmalla, mutta laita kuva. Voit myös linkittää kuvan omasta kuvagalleriastasi, mutta ET Huuto.netistä.
  - Pidämme ilmoitusta esillä kahden kuukauden ajan ilmoittajan viimeisimmästä viestistä alkaen. Uudistat viestisi helposti kirjoittamalla siihen itse uudelleen.
  - Poista viestisi kun olet myynyt tuotteen.
  - Naimisiin.info ei vastaa millään tavalla kaupanteosta täällä. Olkaa varovaisia älkääkä maksako mitään etukäteen, niin ei tule murheita.