MaryLou

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About MaryLou

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

487 profile views
 1. Syvä huokaus ! Joku näyttää kehittäneen itselleen melkoisen tuottavan bisneksen sillä muratit on erittäin haluttua tavaraa hääsomistuksessa! Kiitos ylläoleville "salapoliiseille", kuvauksenne kuulostaa liiankin tutulta.
 2. ^ Kyselin samaa itsekin, mutta oli kuulemma laittanut tulemaan maksikirjeenä. Mitä epäilen murattien määrän ja koon vuoksi.
 3. Kerron nyt oman varoittavan tarinani. Ostin tältä palstalta käyttäjältä "mimmaz" , hänen kauppaamansa murattiköynnökset. Ilmoitus löytyy vieläkin markkinoilta. Sovimme maksettavan hinnan sisältävän myös postikulut. Itse olisin halunnut tuotteet postiennakolla, mutta silloin olisi myyjän mielestä pitänyt maksaa kymppi enemmän, kuluihin. Valitettavasti suostuin normaaliin postipakettiin ja maksoin summan hänen tililleen vielä samaisena tiistai iltana. Tuli viesti että rahat on tilillä ja postipaketti lähtee huomenissa. Viikon päästä maanantaina kyselin ostosteni perään ensimmäisen kerran kun paketin olisi pitänyt tulla jo monta päivää sitten. Olivat kuulemma sairastuneet perjantaina(!) mahatautiin. No sitähän sattuu ja sovimme "mimmazin" kanssa että parantuvat ensin ja laittaa paketin sitten postiin. Seuraavan kerran kyselin paketin tai rahojen palauttamisen perään n. viikon kuluttua viimeisestä viestittelystä, kun lupasi laittaa viestiä kun paketti on postissa. Vastauksessaan lupasi laittaa rahat takaisin kun kerran paketti ei ole saapunut. Homma on jatkunut siten että "mimmaz" on väittänyt jo KAKSI erillistä kertaa laittaneensa rahat tililleni! Ja nyt on kulunut n. viisi ja puoli viikkoa tapahtumien alusta eikä vieläkään ole rahoja tililläni näkynyt! Ja kaiken huipuksi "mimmaz" ei vastaa viesteihinkään enää! Muistuttaisin siis tällä viestilläni että valitettavasti näitä mätiäkin myyjiä on. Ennen ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia kauppojen kanssa joten onneksi teitä ihania rehellisiä ihmisiä löytyy! Ja "mimmaz", jollet viikonlopun aikana ota yhteyttä marssin maanantaina poliisilaitokselle tekemään rikosilmoituksen!
 4. ^ Kiitos upeasta ideasta. Ei tullut itselleni edes mieleen vaikka on iso kukkapenkki täynnä samaista kasvia! On muuten todella nopea kasvuista ja sitkeän oloista.
 5. Silmäterä: Kyllä meillä ainakin on ihan "kunnon" hääjuhla vaikka juhlitaankin "vaan" kotona. On hääpuku hankittuna ja meikkaus+kampaus varattuna ym. asiaan kuuluvaa. Meillä on iso talo ja iso puutarha niin se antaa paljon mahdollisuuksia juhlan tyylille, mutta jos koti olisi pieni kaksio harkitsisin minäkin hääpuvun käyttöä jo ihan käytännön syistä. Mutta jokainen viettäköön sellaiset juhlat kotonaan kuin itsestä parhaalta tuntuu
 6. Jännityksellä minäkin odottelen että kuinka käy!!
 7. Nostellaanpa. Onko kukaan tehnyt moista projektia viime aikoina?
 8. ^ Juurikin tuo kappale! Kiitoksia tuhannesti!!
 9. Tietääkö kukaan mikä kappale soi taustalla kirkossa kun pappi kysyy tahdotko ja laitetaan sormuksia? Todella kaunis rauhallinen pianokappale.
 10. Me juhlitaan kotona n. 30 hengen voimin ja ehdottomasti pitopalvelun kanssa! Haluan kuitenkin että koko kutsuttu lähipiiri saa nauttia juhlasta ilman "keittiö vuoroa" ja ettei aamulla ensimmäisenä törmää suureen tiskivuoreen keittiössä! Tila riittää varmasti ja vessojakin on kaksi. Yksi puuttuva pöytä ja tuolit lainataan naapurista.
 11. Eipä meilläkään suuria summia laiteta, pöytäliinat ajattelin värjätä itse, sitten askartelen kahden tai kolmen värisiä ruusuja paperinarusta ja lopuksi hankin jalallisia galej-maljakoita muutaman. Uskon selviäväni materiaaleista satasella.