Jump to content
Naimisiin.info

Lumilia

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Lumilia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Maksamme kuvauksesta 150 euroa. Hän kuvaa kirkossa ja sitten juhlapaikalla, jossa otetaan myös sitten "viralliset" kuvat miljöössä.
  2. ^Ja höpö höpö. Kyllä saa olla aika tiukkapipoinen jos pitää tuota leikkiä rahastuksena, sillä siinähän kuitenkin joku voittaa sen pullon! Ja heittää voi vaikka viiden sentin kolikoilla!
  3. Meillä on ihan alkutekijöissään tämä ruokapuoli (ja vähän kaikki muukin). Tässä yhden pitopalvelun tarjous minun ehdotusten perusteella. Tämän me varmasti valitsemme, ehkä jotakin pientä hienosäätöä tulee vielä. Saa kommentoida vapaasti 8-) lämminsavulohi lajiteltu fetasalaatti tomaatti-mozzarella kreikkalainen perunasalaatti salami-pastasalaatti serranoa, melonia, maustekurkkuja ja marinoituja kasviksia yrttivoilla täytetty kanafile mustaherukkakastike vihannesrisotto paahdetut kasvikset patonkia, leipiä ja levitteitä kotikalja, maito ja mehu kahvi, tee ja mehu hääkakku (en tiedä tarkemmin vielä, mutta ei ainakaan kermakakku) Hinta on alveineen 18,91 e/hlö, alle 12 v 1/2 hintaan ja alle 4 v ilmaiseksi. Lisäksi hintaan kuuluu painetut servetit ja kukka-asetelma tarjoilupöytään. Iltapala taiotaan sitten itse ja se tulee olemaan jotain rentoa, niin kuin häätkin ;D
×
×
  • Create New...