Jump to content
Naimisiin.info

heidiak

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän heidiak kaikki viestit

  1. Vinkki: Kannattaa tarkistaa päiväys laatikosta! Viimeksi kun kävin löysin lempiviiniäni alla kympin/3 litraa, päiväys oli tosin kuukauden sisällä.
  2. Viime viikolla käytiin Vikingin Rosellalla Tallinannassa juomia hakemassa. Heillä sama systeemi kuin Tallinkilla, mennessä saa tilata mitä haluaa ja juomat toimitetaan autolle. Tallinkilla ainakin Romantikan risteilyillä on sama systeemi. Me haettiin juomat Tallinnan Prismasta, se aukes jo kahdeksalta, seittemältä oltiin satamassa joten oli hyvin aikaa hoitaa juomaostokset ennen kuin muut kaupat aukes. Mielestäni Prismassa oli hyvät valikoimat ja esulliset hinnat, ehkä vähän edullisemmat ja paremmat valikoimat kuin mitä laivalla olis ollut. Auton sai heti kaupan eteen parkkiin joten helppo oli roudata juomat. Prismassa on Coffee house joka oli het aamulla auki, sieltä sai hyvää ja edullista aamupalaa.
  3. Meille tulee viinilaseihin joissa ei kovin korkea "juoma-osa" pohjalle tavallista suolaa pari senttiä ja siihen tuikkukynttilä päälle. Testattu on ja lasi ei tummu eikä kuumenekaan kovin paljon.
  4. Kävin viikonloppuna Turussa Euroihme-nimisessä kaupassa. (Mahtaakohan noita olla muualla Suomessa :-?) Siellä oli ystävänpäiväkoristeita, löysin ihanan kakunkoristeen jossa on tyttö ja poika, pitelevät posket yhdessä drinkkilaseja kädessä. Siihen aattelin ite laittaa hunnun ja vaikka silinterihatun jos jostain löydän. Hintaa tällä koristeella oli 1€!
×
×
  • Create New...