Jump to content
Naimisiin.info

baudi83

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän baudi83 kaikki viestit

  1. Meillä oli ihan pienimuotoiset häät, joihin oli kutsuttu vain molempien lähisuku. Meillä on paljon kavereita ja kaikkia emme olisi millään pystyneet ottamaan juhliimme, niin teimme sitten kaikki tai ei mitään ratkaisun. Kenenkään ei sitten tarvinnut suuttua, kun ei saanutkaan kutsua. Kun kerroin tämän kavereilleni, niin kukaan ei ihmetellyt asiaa, mutta suoralta kädeltä ilmoitettiin vaan että tuolla konstilla et kyllä polttareistasi livistä, ne järkätään jokatapauksessa. Ja näin kävi. Ja kaikilla oli mukavaa ;D
  2. baudi83

    Suuteloittako kirkossa?

    ei pussattu, huomasin sen oikeastaan vasta äsken ;D No eipä kyllä harmita, ei meillä oo tapana muutenkaan pussailla julkisesti kovin usein. Ja näin jälkeen tuntuu ettei se olis oikein mihinkään väliin sopinutkaan se suukko..
  3. baudi83

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Me tai siis minä olen ajatellut että sisääntulomusiikkina olisi tuo mendelsson, kun siinä mun mielestä on jotenkin se aito oikea hääfiilis ja poistumismusiikkina soisi sitten tuo bachin preludi c-duuri. Kirkossa haluaisin myös kuulla tuon hymni rakkaudelle, saas nähdä kuin naikkosen käy...
  4. uutta on puku, tiara, kengät ja laukku. Vanhaa on sormus. Lainattua tulee olemaan anopin kaulakoru. Multa puuttuu se sininen..
  5. Meidän häissä ei leikitä. Vieraita on vain 35 ja tiedämme etteivät he ole 'leikkijätyyppejä' joten leikkejä ei tule. Tanssiakaan ei ole, joten jotain muuta piti keksiä. Päädyimme tilaamaan taikurin esiintymään. Ensin taikuri pitää noin puolen tunnin mittaisen shown kaikille ja sen jälkeen siirtyy pöytiin tekemään ihmeitä vieraiden nenien alle kolikoilla ym pikkuesineillä. Meistä ainakin kuullostaa äärettömän mukavalle, saas nähdä mitä todellisuus sitten on ;D Muoks.. Häät oli eilen ja kaikki meni loistavasti! Taikuri oli ihan huippu, vieraat nauttivat todella ja kukaan ei kaivannut leikkejä, joita anoppi oli väsännyt parit kappaleet, mutta joita ei ONNEKSI ehditty leikkiä.
×
×
  • Create New...