Frimfrim

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Frimfrim

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Heippa! Kontiolahtelainen morsian ilmoittautuu seuraan! (Tai oon mä täällä joskus kauan sitten jotain pyörinyt, mutta piti pitää vähän taukoa suunnitteluissa että sai opiskelut pakettiin...) Aika mattimyöhäisenä liikenteessä, mutta en revi stressiä, häihin aikaa 4kk ja vähän päälle.. 8-) Itseasiassa mä rupeisin stressaamaan jos ois liikaa aikaa... Tänään juuri paikat ja pitopalvelu varailtiin, kai sen muun ehtii tuonnempanakin... Nyt kun osaisi vielä keksiä mikä on seuraavaksi kiireellisintä... :-? -varmaan puku ja kampaaja? Ainiin, musapuoli on myös jo hallussa. Ja päässä paljon visioita kaikesta muustakin, mutta joulun jälkeis aleja ajattelin odotella esim koristelun suhteen, ja sormusten...
  2. Meille tulee ilmeisesti useita kaasoja ja bestmaneja (3 molempia suunnitteilla). Häihin on vielä yli vuosi aikaa, enkä ole ajatellut vielä pitkään aikaan pyytää.. Ehkä sitten kun on paikat varattu jne.. No olen mä vihjannut yhdelle (siskolleni) ja avo myös yhdelle tai kahdelle silleen suunnilleen, ei niinku vielä tarkempaa puhetta ajankohdasta tai mistään muustaan... Ne keille on vihjattu, ovat suostuneet ja hyvin iloisia roolistaan... Loput halutaan pitää vielä toistaiseksi salassa.. (no niin oli tarkoitus pitää vielä nuokin keille vihjattu, mut lipsahti kun ollaan niin innoissaan :)
  3. Me aloimme juuri suunnitella talvihäitä. Tarkkaa päivää (tai yhtään mitään) ei vielä tiedossa, ehkä maaliskuu 2007. Itse olen aina halunnut olla "lumikuningatar" enkä perinteinen juhannusmorsian... Ja talvi, varsinkin kevättalvi on niin kaunista kun hanget sädehtii auringonpaisteessa... (meilläpäin ON lunta. Ja paljon!) Ja pimeän tultua kynttilät on tunnelmallisia. Näin suunnittelua aloitellessa en ole kokenut vuodenajan aiheuttavan ongelmia. Paitsi pelko pakkasen aiheuttamasta punaisesta nenästä. Ja talvella ei kai saada yhtä kaverin hienoa autoa hääautoksi...mutta mennään sit jollain muulla! Plussana olen ajatellut: (verrattuna kesähäihin) - hääpaikat paremmin vapaana (voi luultavasti valita paikan JA päivän) - ei TARVITSE olla kukkia, vaan SAA olla kynttilöitä (ilman että kukaan kummeksuu) - SAAN itselleni ihanan viitan... (on jo luvattu!) - ei tarvitse pelätä sadetta (lumisade on vain kaunista) - ei ole hiki (jos ei tanssahtele liikaa...) - ei helposti verrata jonkun-muun-tutun häihin - SAAN tiaran! (Pakko saada joku lumihiutalemainen juttu..!) - paikka on helppo koristella ulkoa - tykkään sinisestä, se sopii hyvin lumiteemaan... Talvi vain tuntuu juuri oikealta. Ja sopii loistavasti myös sulholle.