Utpala

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Utpala

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. En halua missään nimessä hääleikkejä meidän häihin! Minusta ne on typeriä.. Sopivat ehkä leikkimielisille, mutta ei mulle. Minusta on myös noloa vieraana katsoa muiden "leikkimistä." (Minua hurvuttää myös polttarit joissa morsiamen pitää pukeutua johonkin hassuun asuun ja esiintyä. Ei mun juttu.)
 2. Minäkin kaipaan vinkkejä... Ja tietoa siitä mistä saa ostaa tummanruskeaa tapettia hopeakuviolla (medaljonki tai vastaava.)? Ei varmaan mistään...
 3. Minulla on kihla platinasta. Se on ollut käytössa ½ vuotta. Tosi paljon naarmuja sormuksen takapuolella (sormuksessa yksi timantti, joten sormus ei kulu tasaisesti.) Edestäpäin vielä kiiltää hienosti. Olen huomannut että se on "valkoisempi" kuin kavereitten valkokultasormukset (uudet.) Olen tyytyväinen sormukseeni, mutta en usko että ero valkokultasormukseen käytännössä on suuri.
 4. Hyvää kuulla että häät onnistuvat ilman leikkejäkin! Minun sulho ei suosu häitä pitämään jos niihin tulee häävalssi tai leikkejä, joten niitä ei tule. En itsekään pidä leikeistä, minusta ne on typeriä eikä niitä kuitenkaan kaikki pysty seuraamaan.
 5. Oletan/luulen/uskon että meidän juhliin ei ole tulossa hirveästi lapsia, alle 10-vuotiaita max. 2, yksi 2,5 vuotias ja yksi 4,5 vuotias. Ajattelin että niille voisi ehkä antaa omat puuhapussit joissa on jotain leluja ja jos on mahdollista niin järjestää huoneen jossa on telkkari ja enemmän leluja ja niille myös "hoitajan." En kuitenkaan usko että lapset malttavat olla vanhemmista erossa kovinkaan kauan...
 6. Hmm, en halua "perinteisiä" yhteislauluja, mutta rakastan snapsilauluja. Ongelmana vaan että joskus nuorempana päätin että meidän häihin ei tule snapsia, koska olen ollut häissä joissa vieraat ovat oksentaneet pöydässä... Siis haluaisin snapsiLAULUJA, mutta kun jotkut aina kuitenkin juo liikaa, niin eihän se ole hauskaa... Vaikea päätös!
 7. Ajattelin näin että ei avoimesti toivota mitään, mutta lahjalistan voisi kuitenkin laatia (koska tiedän että ihmiset kysyy asiaa meidän vanhemmilta.) Raha olisi aina tarpeen, mutta minusta on kivempaa jos ihmiset tuovat mitä haluavat (tai olevat tuomatta.). Minusta on aikaa kivaa kun mun vanhemmat sanoo että saatiin toi siltä ja siltä häälahjaksi! Hauskaa että ne vielä muistaa vaikka häistä on 30 vuotta. Sitä minäkin haluan itselleni. En myöskään tykkää siitä että ihmisiä kielletään tuomasta mitään. En voi perustella miksi, mutta vihastun aina kun joku ei halua ottaa vastaan lahjoja, johtuu varmaan siitä että mä tykkään antaa ihmisille lahjoja. Ja minusta on häävieraiden asia päättää mitä he antavat jos ylipäätänsä mitään, ei ole hääparin asia määrätä mitä heille saa antaa tai e
 8. No koska tällä hetkellä on suunnitteilla häät jonne kutsuttaisiin vain vanhemmat, sisarukset perheineen sekä paras ystävä perheineen ja jotka vietettäisiin viikon lomamatkan puitteissa esim. kreikkalaisella saarella niin täytyy kyllä maksaa itse. Tälläisistä häistä tulee kyllä vähintään yhtä kalliit kuin perinteisetkin, mutta olis kyllä hassua jos vanhemmat maksais matkat jotka me "tarjotaan." Edit: Kutsuttaisiin 10-12 aikuista ja 2-3 lasta, ja jos laskee että aikuisen matka maksaa about 500-600€ niin kyllä hintaa kertyy! Tuleehan meille myös juhlapuvut (mun puku n 900-1200 €), meikit ja kampaukset ja ehkä joku vaatimaton kimppu! Niin ja kutsukortit, kiitoskortit... niin ja juhlateria paikan päällä.
 9. Minä haluaisin myös buffetin, mutta mietin miten kakkuja pitää varata että kaikki saa maistaa kaikkia kakkuja (jos siis haluaa.) On myös pelko siitä että yksi kakku lopuu heti ja sitten jää jäljelle sellaista jota kukaan ei halua syödä. Edit: Meidän häissä tulee ehdottomasti ulemaan hääkakkubuffet, mutta...
 10. Ei olla päätetty mutta haluan seuraavia: punssia, konjakkia, kavikermalikööriä, whiskyä
 11. Ehdottomasti tulossa karkkibuffet (vaikka ei vielä olla edes päätetty mennäänkö me naimisiin kesällä 2008 vai jo aikaisemmin...) Siihen tulee irtokarkkeja (luultavasti vain sekaisin kaikkea hyvää, en usko että pystytään menemään minkään väriteeman mukaan) Suklaaakarkkeja esim fazermint ja geisha Myös muovilaseja/pikkupussukoita olen ajatellut (jos intoa ja rahaa riittää niin olisi hienoa koristella ne esim. väriteemaan sopivilla silkkipapereilla) Myös kakkubuffet suunnitteilla!
 12. Löytyi ruskeita, mutta muistaakseni ei neliömaisia. Pitää kattoa uudestaan.
 13. Kerrothan sitten puolikuu minkälaista palvelua saitte jne? (vaikka privana.) Minkälaiset sormukset aiotte hankkia?
 14. Minulla vasta vaikeuksia on! etsin ruskeita (aika tummia) neliömaisia (15,5 x 15, 5 cm) kirjekuoria. Mielellään vähän läpikuultavia, niin että kutsu näkyy läpi, mutta sellaisia kuoria ei varmaan edes tehdä... Olen kuullut että Tukholmasta löytyy ruskeita kirjekuoria, mutta sinne en valitettavasti ole nyt menossa.