Jump to content
Naimisiin.info

Helmi09

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Helmi09 kaikki viestit

  1. Mulla on kaksi kaasoa ja miehellä kaksi bm:a, joista toisen on sovittu hoitavan seremoniamestaruuden. Kaasoille olen ilmoittanut, että saavat pukeutua haluamiinsa asuihin, mutta itse ovat päättäneet, että haluavat asuihin jonkin yhdistävän jutun... Muutoin ovat tyyliltään todella erilaiset. Bm:n puvut ollaan luvattu vuokrata, mutta en aio puuttua sen kummemmin heidänkään valintoihin, miehet keskenään päättäköön... Tosin "kolme muskettisoturia" -ideaan en ole vielä oikein lämmennyt... ;D
  2. Pähkäilen edelleen tän tila-asian kanssa... Kutsuttavia meille tulee siis noin 150 ihmistä ja moiselle revohkalle on aika hankala löytöö kivaa juhlapaikkaa. Meille on sanottu, että Armilan-Kourulanmäen VPK taloon mahtuu varmati, mutta niinkun joku jo mainitsikin, se näyttää aika pieneltä... Me tosin ollaan käyty vaan siinä pihalla poukkoilemassa, kun ei olla saatu sovittua kaikille sopivaa esittelyaikaa. Tirilän VPK-talo on kaiketi se toinen vaihoehto, mutta mua henkilökohtaisesti häiritsee vähän se Valintatalo siinä vastapäätä. Kehuja oon kuitenkin kuullu, onko ketään muuta vaivannu se kauppa? Viihtyykö siinä kaupalla jotain pulsuja jotka tulis häiriköimään vieraita... Vai onko siellä joku takapiha ettei esim. tupakoitsijoiden tarvii seisoa siinä kadulla? Mahtuisiko 150 vierasta + tanssilattia?
  3. Kiitos, Galentin, linkistä! Yritetään päästä Lappeenrantaan jonain arkipäivänä, kun viikonloppuna talkkari ei meille suostu tiloja esittelemään... Astiat kuulemma löytyy 160:lle joten luulisi että meidän vieraat sinne mahtuu. Tosin kun kysyin mahtuuko sinne sitten tanssimaan, sanottiin, että pöytiä joutuu kyllä vähän siirtelemään, jotta saadaan tilaa. Kurjaa hommaa, myönnän... Mutta Tirilän työväentalossa ei haluta juhliamme viettää, ihan pelkästään sen miljöön takia. Tässä vaiheessa ainakin ollaan sitä mieltä, katotaan miten mieli muuttuu kun on vaihtoehdot käyty katsastamassa läpi...
  4. Meille häihin tulee pitopalveluksi tulee Juhla-avain. Siitä ollaan niin paljon kehuja kuulleet, että pyysimme tarjousta vain heiltä. Menua ei olla lyöty vielä lukkoon, mutta hyvin samankaltaista on ajateltu kun mikä tuossa ylempänä jo olikin. Hinnaksi tarjosivat 18.90 eetä per aikuinen, 12.90 eetä per 4-10v lapset. Eikös Orvokin pitänyt olla halvempi? Vai vaikuttaako vieraiden määrä hintaan?
  5. Me mennään naimisiin Lappeenrannan kirkossa helmikuussa -09. Meillä kirkko on jo varattu, saatiin varattua jos nyt kun helmikuu ei ole ihan häiden sesonkiaikaa... Juhlapaikkoja ollaan menossa toivon mukaan viikon päästä katselemaan. Vieraita olisi tulossa noin 150, joten vaihtoehdot taitaa olla aika vähissä... Vai onko ideoita. Armilan VPK-taloa meille on nyt ehdoteltu, on kellään kokemuksia siitä? Asutaan pääkaupunkiseudulla, niin ei päästä edes ulkopuolelta kurkkimaan eikä meistä kumpikaan edes tiedä missä kyseinen talo tarkalleen ottaen on, vaikka lappeenrantalaisia ollaankin! Tuntuu vähän typerältäkin olla näin hyvissä ajoin liikkeellä, häihin kun on vielä melkein puolitoista vuotta aikaa... Mutta kun päivä on päätetty niin ei sitä oikein osaa olla suunnittelemattakaan. Saas nähdä miten totaalisesti kypsähdän koko hommaan vielä ennen häitä.
  6. Tämän kysymyksen kanssa mekin painiskellaan, mitä alkumaljaksi talvihäissä... Itse kun en kuoharista tykkää. Joku lämmin juoma vois olla hauska, minkälaisista laseista olette lämpimät tarjonneet? Mukeista, glögilaseista tms?
  7. Mullekin tulee kaksi kaasoa. Toinen heistä on paras ja pitkäaikaisin ystäväni, toinen muuten vaan läheinen ja hyvä ystävä. Ajattelin ettei sitten jää yhdelle liikaa pohdittavaa ja näillä kahdella luulisin työnjaon sujuvan mutkitta... Toinen on taiteellinen yksityiskohtien hioja ja toinen on rempseä tapaus jolla on pää täynnä ideoita siitä mitä tehtäisiin. Saa nähdä mitä saavat aikaan.
  8. Meillä tähän saakka mennyt niin että suuret päätökset (kirkko, juhlapaikka, päivämäärä yms...) ollaan päätetty yhdessä, muuten minä olen ideoinut ja hyväksyttänyt sitten ideat miehellä. Tosin me ollaankin ihan alkutaipaleella, luulen että kun aletaan miettiä tarjoiluja, hääautoa, bändiä ym musiikkia, miehen rooli muuttuu suuremmaksi... Yhteinen juhla joten haluan että se on miehen mieleen, hän vain suhtautuu asioihin vähän maltillisemmin kuin minä.
  9. Mekään emme ole kumpikaan vähimmässäkään määrin talvi-ihmisiä, mutta siitäkin huolimatta päädyimme talvihäihin... Mies taitaa haluta niitä vain koska minä haluan, minusta talvi-illan hämärä ja kynttilänvalo on jo ajatuksena niin romanttinen että haluan mennä naimisiin talvella.
  10. Talvi. Lunta tippuu hiljalleen illan hämärässä, kynttilänvaloa...
×
×
  • Create New...