Jump to content
Naimisiin.info

Hanah

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Hanah's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä puolikas haki kans suurimman osan viinoista virosta, osan just tolla pre-order palvelulla.. Oli kuulemma tosi kätevä! Ja rahaa viinoihin paloi n.800 euroa.. Mikä on itseasiassa tuplaten sen mitä itse olin alkuun ajatellut viinoihin menevän! Mutta jos tarjoo alkumaljat (meillä glögi), ruoka viinit, kahvin kanssa konjakki tai baileys, ja sit viä kaljat, siiderit ja lonkun päälle, ni väkisin tulee kalliiks! Vieraita meille tulee n.65 ja niistä varmaan 60 on aikuisia, eli kuluttavat näitä viinaksia.. Mut un mielestä parempi et jäis yli ku et loppuis kesken!
  2. Mua pelottaa että saan hirveet raivarit puolisolle pari päivää ennen häitä.. Mulla on stressaantuneena TOSI lyhyt pinna, ja vaikka mies onkin tottunut mun voimakkaisiin, mutta onneks tosi lyhyisiin, tunteen purkauksiin, pelottaa että mulla palaa hihat just viimeisten järjestelyjen lomassa.. Toisaalta voi olla että oon sen verta innoissani etten hermoile.. Voi kun osaisin käyttäytyä! Sit mua ilmeisesti jännittää se että muistanko tehä kaikkea mitä piti! Tää jännitys ilmenee unissa, joita mä nään koko ajan enemmän ja enemmän.. Mä oon nähny monta kertaa unta siitä että on n.1 tunti vihkimiseen, ja mun tukka on laittamatta, ja tajuan et en oo varannu kampaajaa.. Tää loppu kun varasin kampaajan.. Mut sit mä näin unta et unohdettiin ostaa glögiä, joka tulee alkumaljoihin, se loppu ku glögit ostettiin.. Mut viime yönä näin unta että unohdin MENNÄ aamulla sinne kampaajalle, vaikka olin sen varannut! Laitoin sit itelleni muistutuksen kännykkään, et varmasti meen kampaajalle, saa nähä loppuuko uni.. Kerran näin sellaista unta että olin unohtanu villapaidan hääpuvun alle! Ja sit oli jo kaikki kuvat otettu, kunnes tajusin että mulla on poolomallinen villapaita olkaimettoman hääpuvun alla! Ja toi itkeminenkin jänskättää, toivottavasti en ihan hirveesti kyynelehdi, ettei mee meikit.. Ja kaikkein kamalinta ehkä on sanoa "tahdon".. Tulee kuitenkin joku hirvee ännenmurrosvinkasu just ku yrittää sen sanoo.. Tai sit itkettää ja joutuu nieleskeleen kesken kaiken.. Onneks enää alle kuukausi hermoiltavaa!
  3. Hanah

    Häämatkalle Alpeille?

    Me varattiin eilen liput Sveitsiin, Zürichiin maaliskuun 2009 alkuun.. Ihunaa!! En jaksais millään odottaa!! Siä on varmaan niin paljon nähtävää, ettei viikossa ehdi paljon mitään! Mutta sinnehän voi sitten mennä joskus vaikka kesällä uudestaan, jos oikein tykästytään..
  4. Mä oon itseasiassa menossa tänään läheisen kaverin häihin, ja vaikka olen itsekin vielä opiskelija, niin en mä kyllä 50 euroa kehtais lahjaks antaa.. Rahaa tosiaan toivoivat, muista lahjatoiveista olisi saanut kysyä molempien äideiltä.. Mutta itsekin haluisin mieluummin rahaa, joten sita ajattelin viedä! Jotenkin tuntu että 50 euroa on naurettava summa viedä lahjaksi, mutta taas 100€ liian paljon omaan budjettiin.. Siispä vien 75€, joka on mun mielestä just sopivan neutraali! Ja itsekin odottaisin lähisuvun antavan vähintään tuon verran, JOS rahalahjaan päätyvät.. Omiin häihini ajattelin siis mahdollisuuden sekä raha- että tavara lahjaan..
  5. Hanah

    Mistä löytäisin...

    Tietäiskö kukaan mistä voisi ostaa heliumia ilmapalloja varten? Mielellään jostain muualta kuin verkkokaupasta...?
  6. Onko kellään tietoa siitä voiko kelhissä polttaa kynttiläitö sisällä? Jos meinaan tupakka paikkakin pitää laittaa kauas kartanosta, niin saakohan siellä ollenkaan polttaa kynttilöitä..? Toisaalta vois kuvitella että tuikut on esim. sallittuja, kun ne kuitenkin on jossain tuikkukipoissa, eikä ehkä aiheuta paloa niin helposti kun esim. kynttelikössä olevat kynttilät.. olis kyllä tosi kova pettymys jos ei sais laittaa ees tuikkuja..
×
×
  • Create New...