Cizu

Rouva
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Cizu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mulla alkaa olemaan jo vainoharhaisia tuntemuksia! Mulla on veikkauksessa muutama päivä jolloin polttarini saattaa olla, mutta varmasti en tiedä mitään. Ja tietysti kiva niin!
 2. Olen miettinyt kaasoilleni kampauksen ja meikin maksamista. He tulevat kanssani aamulla kaunistautumaan (omasta tahdostaan - ei siis pakosta) ja mietin, josko maksaisin heille nämä kiitokseksi kaasoilusta. Niistä tulee kuitenkin maksettavaa yhteensä jo reilut 200e (+omat kaunistautumiseni), joten minua kiinnostaakin, oletteko te jotka maksatte kaasojenne kampausken ja meikin, niin ostaneet heille erikseen vielä jotkin kiitoslahjat? Oletteko ylipäänsä maksaneet kampauksen ja meikin ikään kuin kiitoslahjana vai ihan muuten vaan? Tykkäisittekö kaasot jos teille yllätyksenä maksettaisiin kiitokseksi kampaus ja meikki, jonka ennen the päivää luulette siis itse maksavanne?
 3. Saan huomenna sormukseni kotiin! Tilattiin sormus noin kuukausi sitten, kun saatiin haluamani sormus tuntuvalla alennuksella. Häihin aikaa vielä vajaa viisi kuukautta.
 4. Itse olen ollut vieraana häissä, joissa morsiamen ja hänen isänsä perässä kulki kolme kaasoa. Ei se ollut minusta mitenkää outoa! En itse asiassa kiinnittänyt siihen mitään huomiota, vaan huomasin asian vasta häiden jälkeen kuvia katsottuani. Häissä tuijotin vain onnellista ja kaunista morsianta. Oletko kysynyt tarkemmin, miksi kaasosi ei halua kulkea perässänne alttarille? Pelottaako tai jännittääkö häntä huomio ja katseet vai onko se hänestä vain jotenkin noloa ja tyhmää. Minusta ensimmäinen vaihtoehto on ihan hyvä syy kieltäytyä tehtävästä, sillä ei kai ketään voi siihen pakottaa, jos tuntee olonsa tosi ikäväksi. Mutta jälkimmäisen syyn olessa kysessä, kaaso voisi harkita omaa itsekkyyttään kertaalleen. Jos asia on teille tärkeä ja hänellä kieltäymisen syynä olisi vain "koska se on tyhmää", niin minusta silloin kaason kuuluisi siihen suostua. Ei pyyntö ole kuitenkaan mitään nöyryyttävää, kuten "voisitko pukeutua klovniksi ja tehdä kuperkeikkoja alttarilla tai kertoa vieraita viihdyttääksesi nöyryyttävimpiä hetkiä elämästäsi". Häät ovat kuitenkin sinun ja miehesi häät ja kaason tehtäviin kuuluu auttaa ja tukea morsiansa, eikä hankaloittaa ja tuottaa pahaa mieltä. Tietysti ottaen huomioon, että morsiamen pyynnöt eivät ole ihan mielettömiä, kuten tässä tapauksessa ei ole! Tsemppiä! Kävi niin tai näin, niin älä anna asian pilata hääsuunnitelmiasi saatika hääpäivääsi!
 5. Tänä kesänä olen joutunut pohtimaan jo useampaan otteeseen sitä, kuinka paljon olisi hyvä summa antaa rahaa lahjaksi kavereille? Jos puolisoni kanssa antaisimme 20e/25e per naama eli yhteensä 40e/50e, niin onko se summa liikaa, liian vähän vai hyvä? Mitä olette mieltä? Mikä olisi hyvä summa tai paljonko olette itse antaneet? :-?
 6. Meksiko haaveissa! Se on kyllä tällä hetkellä meidän suosikki häämatkakohde, mutta kun häihinkin on vielä aikaa. Mitäs jos lähtisi häämatkalle ennen häitä... 8-)
 7. Mielestäni on aika hävytöntä olettaa, että kaaso menisi kampaajalle ja meikkiin omaan laskuunsa, jos morsian sitä "vaatii". : Se on eri asia, jos kaasolla on varaa ja haluaa mennä myös itse meikattavaksi ja kammattavaksi. Itse olen hiukan miettinyt kampaajalla tai meikissä käyntiä, jos vain saan opiskelijana jostain nipistettyä sen verran rahaa. Morsian ei ole tätä toivomusta esittänyt vaan olen itse tarjoutunut. En oleta, että morsian maksaa kampaukseni ja meikkini, koska olen itse tämän idean hänelle esittänyt. Tilanne olisi aivan toinen, jos hän vaatisi minua menemään meikkiin ja kammattavaksi. Silloin hänen kuuluisi myös ne maksaa. Eikö se nyt kuulu hyviin käytöstapoihin tai johonkin, että jos morsian toivoo tietynlaista pukua, kampausta, meikkiä, kukkia jne kaasolle, niin silloin on morsiamen myös ne itse kustannettava?
 8. Meillä vihkiminen jossain keskustan kirkoista. Suosikkina Johanneksen kirkko tai tuomiokirkko. Jatkot on meren äärellä Lauttasaaressa.
 9. Olimme puhuneet tulevan mieheni kanssa mahdollisesta kihlautumisesta lähiaikoina, mutta mitään emme olleet päättäneet. Eräänä päivänä hän sitten yllätti minut kosimalla romanttisesti erään kartanon pihamaalla, joten siitä päivästä tuli sitten kihlaljaispäivämme.