Jump to content
Naimisiin.info

Muru30062007

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pks

Muru30062007's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Janne Tulkin - Vaikka kuinka kauas toisistamme,..... ihana, hidas valssi
  2. Ei minkäänlaisia leikkejä!!! Kyseessä aikuisten häät. Minua / sulhasta ei saa ryöstää. Jos näin tapahtuu, lopetan juhlimisen siihen paikkaan ja lähden taksilla kotiin.... ;D Vaivaannun nolausleikeistä tai rahankerjuusta. Haluamme että vieraat viihtyvät ruuan, orkesterin, tanssin ja tietty ( !) juoman merkeissä...
  3. Ja jotenkin tuntuisi tökeröltä ilmoittaa / tai vielä tökerömmältä olla ilmoittamatta, että "Bar is Open" - vieraiden omakustannushintaan. :-? Eivät kaikki vieraat varustaudu paksulla kukkarolla häihin. Ja kyllä hyvään ruokaan kuuluu viini. Unohtamatta kuitenkaan niitä, jotka eivät juo alkoholia. Limua / kivennäisvesiä pitää löytyä runsaasti. Itse ajattelen, että kun vieraita kutsutaan, niin kaikki myös tarjotaankin. Ja jotta jäykät suomalaiset saadaan tanssilattiallekin, tarjoamme myös boolia / olutta / siideriä.
  4. Molempien vanhemmat kyllä tarjoutuivat osallistumaan kustannuksiin, mutta emme halunneet sitä... Vanhuksia tässä jo ollaan, tuntuisi tosi hullulta maksattaa vanhemmilla häät.
×
×
  • Create New...