Jump to content
Naimisiin.info

Sallamari

Jäsen
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Sallamari's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Ihastellut kyllä, mutten kokeillut. Halusin vielä pesulaan mahdollisimman pian ja sen jälkeen onkin jäänyt pussin suojiin. Nyt huvittaisi kokeilla, miten mamamassu mahtuu - siis ei mahdu - pukuun.
 2. Kiitokset kommenteista! Siis tuota "tasapaksuus" asiaa kysymykselläni tarkoitin. Jos muotoja löytyisi omasta takaa niin löytyisi myös kurveja. Vielä lisäkysymys: korsettihan lähinnä muuttaa vartalon painopsteitä. Eli en varmaankaan voi ajatella, että korsettia pitäessäni mahtuisin yläosaltaan pienempään pukuun? taitaa olla niin, että jos vyötäröltä saisikin senttejä pois niin vastaavasti puku kiristäisi ylempää?
 3. Kertokaahan, minkä kokoisille nuo korsetit parhaiten sopii? Mietin tuon hankkimista, jotta massun saisi pysymään pömpöttämättä. Mietin, sopiiko tuo myös, jos on periaatteessa hoikka tai normaalipainoinen eikä kauheasti "ylimääräistä". Minusta voisi tuntua vähän hankalalta juosta ruokailun jälkeen nyörejä löysäämässä... Miten pitkään tuohon pitää totutella, että tuntuu sitten mukavalta koko illan?
 4. GL-korua on mainostettu useaan otteeseen. Onko kenelläkään kokemuksia AU3:sta Topeliuksenkadulla? Ainakin palvelu oli asiantuntevaa ja paneutuvaa, mutta en ole vielä kysynyt vastaavien sormusten hintoja muista liikkeistä.
 5. Ikävä kuulla noita kurjia kokemuksia Helsingin maistraatista. Itselläni on ihan positiivisia kokemuksia juteltuani henkikirjoittaja Sirkka-Liisa Luoman kanssa. Hän on tulossa vihkimään meidät juhlapaikalle. Kuulosti puhelimessa mukavalle ihmiselle. Lupasi ottaa toiveemme huomioon kun tekee lisäyksiä ns. peruskaavaan. Aiomme vielä mennä häntä tapaamaan ennen vihkimistä. Kyselisin vielä, onko kellään muulla kokemusta Sirkka-Liisasta tai muista Helsingin maistraatin henkikirjoittajista?
×
×
 • Create New...