Jump to content
Naimisiin.info

neititoukokuu

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän neititoukokuu kaikki viestit

  1. neititoukokuu

    Kreeta, Gerani

    Hei apua!! Kait tämmönen paikka on kuitenkin olemassa, vaikka kellään ei siitä mitään kokemusta olekkaan??? Vievät meidät vielä jonnekki paikalliselle soramontulle, jossa on kaks aurinkotuolia ja hakevat viikon päästä pois.
  2. neititoukokuu

    Kreeta, Gerani

    Hei!! En ainakaan foorumia selatessani löytänyt yhtään mainintaa Kreetan Geranista. Olisiko kenelläkään kokemuksia ko. paikasta?? Hotellimme on Blue Village Atlantica Creta Paradise, eli jos joku on asunut kyseisessä hotellissa vielä parempi. Häämatka on elokuun alussa, ja toivottavasti ilma suosii. Sulhanen ei ole vielä koskaan aikaisemmin matkustanut etelään, joten häämatka on siinäkin mielessä erityinen. Matkakuume on jo kova..
  3. Kuusamossahan voi tehdä vaikka ja mitä, etenkin jos et ole paikkakuntalainen. Kuusamolaiselle jutut voivat näet olla jo vanha juttu. Esimerkkejä Kuusamon tarjonnasta: *Kesäkelkkarata Rukalla (on kuulemma hauska, ei omaa kokemusta) *Pieni karhunkierros (n. 9kilometriä, helppokulkuista maastoa, mahdollisuus tehdä esim. lounas metsässä (makkaraa yms.)) *Koskenlaskua *Islanninhevosia *Koiravaljakoita *Hohtokeilaus (Kuusamon Tropiikki)
  4. Voitaisiin pitää myös mielessä, että miltä itsestä tuntuisi, jos oma ihana idea lyntättäisiin täysin. Meinaan vaan, että morsiammet nyt yleensä ovat muutenki häiden alla hieman herkkänahkaisia. Itselläni ei lapsia ole, enkä varmaan kutsujaksi laittaisi, vaikka olisikin. Silti olen nähnyt kutsun, jossa kutsujana oli parin lapsi, ja kutsu oli mielestäni hyvinkin herkkä ja ajoi asiansa hyvin. Otetaan nyt hyvät ihmiset ne kiristävät pipot päästä, kun näinkin iloisista asioista kun häistä on kysymys. :
  5. Hei! Veljeni häissä oli tämä, enkä siis itse sitä hamaassa tulevaisuudessa voi käyttää: Käymme yhdessä ain..
×
×
  • Create New...