Pingviini

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Pingviini

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä myös suunnitteilla nämä marssit! Itse jännitän vielä hieman sitä, osaako kanttorimme Trumpettisävelmän... Toivottavasti kanttorimme selviää pian, että saamme varmistettua asian.
 2. Meillä on ensi kesän juhlapaikaksi varattu Ankkuri Nokialla. Jos jollakulla on kokemuksia juhlien vietosta ko. paikassa, olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia! Erityisesti kiinnostaisi käytännön järjestelyt siinä tapauksessa, että paikalla on ollut myös bändi&tanssia. Meille on tulossa vieraita n. 60 hlöä, joten ruokailemaan pitäisi mahtua ihan hyvin. Mutta tulossa on myös 5-henkinen bändi ja se hieman mietityttää... Bändin kamat on varmaan roudattava paikalle ennen juhlan alkua, kun ruokailu&tanssi tapahtuu samassa tilassa eikä erillistä lavaa ole, joten roudaus kesken ruokailun sotkisi aika pahasti. Bändille ei myöskään ole varsinaista erillistä taukotilaa... Bändin kuitenkin haluamme (ja se on jo varattunakin), joten jotenkin se on sitten vaan saatava järjestymään!
 3. Meilläkin häät Nokialla. Vihkiminen on Siuron kirkossa ja juhlapaikkana on Ankkuri Viholassa.
 4. Meillä taitaa Ankkuri olla melko vahva vaihtoehto. Ainoastaan mietityttää salin koko ja se, miten orkesterin saisi sinne parhaiten sijoitettua. He varmaan tarvitsevat jonkin verran tilaa ja aikaakin välineiden laittamiseen menee.. No, mietintää mietintää. Pinsiön maamiesseurantalolta sanoivat, etteivät ota sinne enää varauksia kesälle 2008, sillä paikka muutetaan päiväkodiksi ensi syksynä.
 5. Minä olen myös miettinyt laulua sulholle ja haluaisin laulaa hänelle Richard Marxin biisin "Right here waiting", joka tuo muistoja seurustelumme alkuajoilta. Olen nuorempana lauleskellut kuorossa, mutta mietityttää, riittääkö "materiaali" (tai rohkeus) sooloon tai rupeanko kenties herkistelemään liikaa, niin etten saa koko laulua laulettua.. Olisi vaan niin ihanaa..
 6. Meillä olisi hakusessa juhlapaikka kesälle 2008 noin 60 hengelle. Etsiskelemme juhlapaikkaa Nokian lähettyviltä, jossa vihkiminenkin on. Olemme menossa ensi viikolla katsomaan Nokialla olevaa veneilijöiden kerhomaja Ankkuria. Onkohan kukaan viettänyt häitään tai muita juhlia siellä, miten soveltuisi juhlintaan? Samoin olen myös miettinyt Vammalaa (esim. Knuutilan tila, vähä-Hisson tila), mutta onkohan liian pitkä matka, kun vietämme iltahäitä ja kirkosta siirtymisen toivoisimme olevan kohtalaisen nopean? Ja sattuuko joku tietämään Pääskylän, sijaitsisikohan myös Vammalassa? Kuulin tämän nimisestä paikasta, mutta en ole onnistunut löytämään vielä mitään sen tarkempaa tietoa..
 7. Meidät vihitään paikkakunnalla, jossa tällä hetkellä asumme ja joka on myös sulhasen kotipaikkakunta. Itse olen kotoisin naapurikaupungista. Sulhanen halusi nimenomaan kotikaupunkinsa (ja "kotikylänsä") kirkossa naimisiin, joten kuinka olisin voinut kieltäytyä..