JTJ

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About JTJ

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Heipä hei pitkästä aikaa! Kyllä tämä kevät on mennyt vauhdilla. Meilläkin on hääpäivä tasan 6 viikon kuluttua. Phianna, tilaan kukat Kukkakeskukselta. (En ole kyllä kuullut keneltäkään sen kummempia suosituksia paikasta...) Kävin kattelemassa jotain malleja siellä, mutta ajatus ei ole vielä kristallisoitunut. Mietin vähän orkedeoja tai roosan punaisia kalloja. Orkideat ovat kuulemma ainakin kalliita Ei ole vielä siitä kimpun mallistakaan oikein käsitystä... Linkittäkääpä morsiamet/rouvat kuvia tänne, jos tulee vastaan kauniita orkidea/kallakimppuja! (Pitäs varmaan vaan alkaa selaamaan tuota kukkafoorumia näiltä sivuilta, kun ehtis...) Tuo Jennin kukkanen näytti ainakin upealta! Muuten järjestelyt tuntuvat menevän "omalla painollaan" eteenpäin. Suurin osa asioista on sovittu ja varattu. Suurin haaste taitaa olla vieraiden mahduttaminen juhlapaikalle ...piti mennä kutsumaan vähän liikaa vieraita, ja nyt sitten saa miettiä miten saadaan kaikki mahtumaan pöytiin Tulossa ilmeisesti reilun sadan hengen juhlat.
 2. Tsemppiä Palleriina ja Jenni viime metreille! Kyllä ne järjestelyt hoituu, kun ei ota liikaa stressiä. Ja jättää sitten tekemättä mitä ei kykene/kerkeä tehdä... Mä aion välttää stressin jättämällä askartelut minimiin. Tosin paikkakortit (ja ne isommat "paikkataulut") pitää askarrella sit joskus kesällä. Siinä onkin varmaan melkoinen homma... :S (Eli ehkä se stressi sieltä sitten viime metreillä kuitenkin tulee! ) Niinhän se taitaa olla, että informaatio jotenkin kummasti "katoaa" aina jossain välissä. Ehkä joillakin on mielikuva, että polttareissa pitää olla ihan kauheesti ohjelmaa, vaikka varmasti kivempaa olisikin rauhallinen oleilu ystävien seurassa. Mulle ei varmaan kovin riehakkaita polttareita järjestetä, jos ollenkaan. Eikä kyllä haittaa. Noin puolet ystäväpiiristä on raskaana tai pienten lasten/vauvojen äitejä Ja kiitos Palleriina infosta - juuri tuon halusinkin kuulla että ahdasta oli, kun bändi soitti portaiden edessä... (Eli pidän pääni ja vänkään bändin yläkertaan, sanoipa kaikki mitä tahansa vastalauseita )
 3. Palleriina, Kerroit joskus olleesi häissä Siriuksessa. Oliko niissä juhlissa bändi esiintymässä? Jos oli, niin kuinka iso se oli, ja missä se esiintyi? Pähkäillään tuota ohjelman järjestämisen paikkaa Siriuksessa... Alakerta tuntuu käyvän tanssimiselle ahtaaksi (noin 90 hengen juhlissa), ja olen vakavasti miettinyt ohjelman siirtämistä loppuillasta yläkertaan. Kaipa siellä yläkerran Bankettisalissa sopisi isompikin (=viiden hengen) bändi soittamaan, ja ihmiset vähän tanssahtelemaan? ps. Mites polttarit sujuivat?
 4. Kajaanissa kampaus koekampauksineen 140 euroa.
 5. Karsea tilanne Jennimk1. (Tuollaistahan se valitettavasti tuntuu olevan talkoolaisten kanssa. Miehen siskon häissä kans tarjoilijat perui tulonsa viime tipassa, ja piti pyytää sitten mun siskot hätiin... Onneksi pääsivät tulemaan.) Osaisitko tehdä kakut itse? Näin talviaikaanhan ne säilyiskin ehkä..? Tietenkään kakkujen tekeminen häitä edeltävänä iltana ei kuulosta ollenkaan houkuttelevalta vaihtoehdolta. Siinä on sitä muutakin häslinkiä varmasti ihan tarpeeksi... Mites Martat, tekiskö ne kakkuja ex-tempore? Tai ammattikoulun keittiö/kokkikoulutuspuoli tai talouskoulun ihmiset? Tai saisko nuista kouluista innokkaita opiskelijoita edullisesti tarjoilemaan?
 6. Kiitos Palleriina vinkistä! Tuo Matthias Flame Orchestra vaikuttaa kyllä loistavalta. Vois kysästä siltäkin tarjousta... Jyväskylästä ollaan kyselty Trio Aaltoa. Mutta onhan sieltä matkaa tulla Kajaaniin asti... Tuo sviitin varaaminen jo perjantaina kuulostaa myös todella järkevältä ajatukselta. Täytyypä itsekin ottaa pohdintaan. Vanhempien talo on täynnä ilman että me vielä siellä laittaudutaan juhlaaamuna... Mekin ostettiin jo kutsukorttitarpeita, askarrellaan ne sit joskus huhtikuussa ja lähetetään yhdessä sähköpostiviestien kanssa (ystäville kutsu siis "vain" sähköpostin välityksellä liitetiedostona, vanhemmalle sähköpostittomalle väestölle sitten perinteinen kortti). Nyt odotan lähinnä talvilomaa, enää kaks viikkoa töitä ja sitten Ylläksen maisemiin hiihtämään (murtsikkaa)!
 7. Palleriina, mikä bändi teille olikaan tulossa? (Ja minkä mieluummin ottaisit...?) Me pähkäillään edelleen tuon bändiasian kanssa. Ei taideta oikein edes vielä tietää, mitä halutaan musiikin suhteen No, onneks tässä on vielä aikaa... Entä mistä varasitte sviitin? (Paljonko sviitillä oli hintaa?) Tsemppiä jennimk1 ja Palleriina teidän hääjärjestelyihin! Hyvältähän nuo kuulostaa! Ja eiköhän kaikki tärkeä tule valmiiksi kumminkin ajoissa!
 8. Oi, häämatka kuulostaa ihanalta! Mulla on ihan sama kokemus, hyvää palvelua olen saanut joka paikassa, johon juhliin liittyen olen ottanut yhteyttä (ja jotakin palveluita tilannut tms. Tosin toisenlaistakin kokemusta löytyy, mutta ei sellaisten paikkojen kanssa tee mieli hommia jatkaakaan sen pidemmälle). Oululaista morsiusateljee Katariinaa voi kyllä kiitellä todella ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta! Mua stressaa nyt eniten se, mistä se hääbändi löytyy. Ei taideta kuitenkaan haluta mitään tanssimusiikkiorkesteria (vaikka sellaista ensin mukamas etsittiinkin), eihän me mitään paritanssia edes harrasteta. Parasta olisi, jos jostain löytyisi sellainen nuorekas porukka, joka taitaisi 2000-luvun suomirock-pop covereita ja sit sen perinteisen häävalssin. (Saa ilmoittaa minulle, jos jollakin teillä on tällaisia porukoita tiedossa! Kiitos! ) Tsemppiä viime metrien valmisteluihin, jennimk1!
 9. Juu, näihän se on, että kyllä ne jotka haluaa tulla, tulee juhliin vähän kauempaakin. Munkin mies on kotoisin Rovaniemeltä, joten saas nähdä kuinka moni sen sukulaisista paikalle tulee "sieltä asti". jennimk1, kommentoipa sitten häittenne jälkeen, millainen se bändi sitten käytännössä oli. Kiinnostais kyllä semmonen nuorekkaampi porukka. Tuntuu, että kaikki muut bändit/orkesterit mitä meille on ehdotettu, on semmosia vanhojen miesten humppaorkestereita (tai ohjelmisto on tyyliin 60-luvulta). (Tai 60-lukuhan on ihan hyvä, mutta jos se ohjelmisto jää siihen, niin vähän suppeaksihan se menee...) Oliko tälle jennimk1:n suosittelemalle bändille olemassa jotain sähköpostiosoitetta? (Mä oon tosi huono soittelemaan tällaisissa asioissa kenellekään, kun ei oikein tiedä, mikä olisi hyvä aika soittaa...)
 10. Mä oon kans menossa sinne Mia Komulaiselle kampaukseen. Tuntuu että kampauksen hinta on kumminkin ihan kohtuullinen, tuleehan siihen useamman tunnin työ kun tehdään koekampauskin. (Ja kaipa meitä morsiamia kärsii rahastaa? ) Jäntskättää kyllä vähän, kun en asu Kajaanissa, enkä kyseisessä kampaamossa ole viime aikoina asioinut... Me mennään kattoo miehelle Oulusta Katariinasta vuokrafrakkia. Siellä oli ihan kohtuulliset hinnat, saas sitten nähdä millaisia ne puvut on, vai onko parempi pysyä omassa tummassa puvussa... Mun käsittääkseni myös Glamour Oulussa vuokraa miesten pukuja. Siellä Sotkamon liikkeessä ei vuokrata pukuja (näin oli tilanne ainakin viime kesänä). Oma vuokrapuku löyty jo onneksi, niin ei tartte (tai saa) enää katella sitä...
 11. Ihania kihlaustarinoita! Meillä yhteisesti sovittiin kihlapäivä, joka oli tapaamisen (3.) vuosipäivä. Ennakolta haettiin sormukset, ja kavereille järjestettiin varmaan joskus viikon-kahden päästä pienet bileet...
 12. Samaa tasoa tais pyyntö olla edelleen (450-500). Minkäikäistä porukkaa teidän häissä, Caroliina, oli pääasiassa tanssimassa/juhlimassa? Meille ois tulossa hieman alle kolmekymppisiä, ja sitten niitä +-60 v.... (vanhempien ikäisiä sukulaisia jne...). (Toki kaikkea siltä väliltäkin löytyy...) Ajattelin vaan, että näiden meidän juhlaväen ikäryhmien musiikkimaut ovat varmaankin varsin erilaisia. Eli miten saisi miellytettyä jollain lailla kaikkia musiikkivalinnoilla...?
 13. No entäs sitten miehet? Hehän ovat lähestulkoon kokomustassa juhla-asussaan...
 14. Kiitos! Se voisi siis olla hyvä vaihtoehto... (Pitää varmaan pian alkaa päättämään, ettei käy niin, ettei saa enää mitään bändiä.)
 15. Hei, Kyselin hääesiintymiskeikasta tarjousta Tuuliviiri-nimiseltä orkesterilta. Onko kellään kokemusta?