Jump to content
Naimisiin.info

Santty

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

Profile Information

  • Paikkakunta
    Hki

Santty's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä tällaiset: Karkkina mm. Krumeluurin myymät sydänkarkit joissa häihin liittyviä sanoja. Ja karkin alla paperi taiteltuna jossa pieni runo.
  2. Mä liputan matalalämpöpyssyn nimeen, ilman sitä ois varmaan menny ikä-terveys-ja-hermot. Ainoa vaikeus oli siinä miten paljon annosteli vahaa kuoren päälle, mutta tämänkin oppi muutaman sinetin jälkeen. Lisäksi sinettivaha pötköt olivat liian isoja, joten piti vuolla ympäriltä kerros pois ennen kuin ne menivät pyssyn sisään. Muuten oli helppoa kuin mikä, olin ihan yllättynyt kun mitään vastoinkäymisiä ei tullut ;D Me saatiin vajaasta kahdesta pötköstä 45 sinettiä. Ja aikaa tähän meni vajaa tunti.
  3. Lisää kokemuksia kaivataan Tapanilan VPK:sta!
  4. Eli tarkoitus olisi vihkisormus teettää perintösormuksesta. Olisiko kellään suosituksia/ omakohtaisia kokemuksia jostain tietystä kultasepästä Helsingissä? Jos aiheesta on jo ketju niin voi viisata... en löytänyt vaikka kuinka etsin :-[
  5. Santty

    Helsinki

    Oisko lisää kokemuksia tosta Käpylän työväentalosta? Ois kiva kuulla millainen on paikkana, kun ollaan vakaasti harkitsemassa sitä. Paljonko mahtuu porukkaa (meille ois tulossa vajaa 100 vierasta), mahtuuko tanssimaan jne? Mihin asti saa olla? Kaikki mahdollinen tieto on tervetullutta.... ;D Ajankohtana toukokuu.
×
×
  • Create New...