Jump to content
Naimisiin.info

Sirpa

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Sirpa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kannattaa tosiaan olla hyvissä ajoin liikenteessä, sillä ensi kesän juhlapaikat ovat varmasti jo varattuja. Muille vuodenajoille löytyy varmasti helpommin. Me olimme liikenteessä tämän vuoden heinäkuun juhlapaikkaa varten vasta viime lokakuussa (kirkko pystyttiin varaamaan vasta marraskuun alussa, joten emme sen vuoksi pitäneet kiirettä) ja huomasimme, että jäljellä oli enää yksittäisiä lauantaita kussakin paikassa heinäkuulle. Varasimme ensin juhlapaikan ennen kuin varasimme kirkon. Kirkkopäivä tuli siis juhlapaikan mukaan. Suosituimmat ja edullisimmat paikat ja suosituimmat päivät kuten heinäkuun lauantait menevät varmasti ensimmäisenä. Suosittelen kyllä juhlatalo Rauhalaa noin 60-80 hengen juhliin. Vuokra 420 euroa, joka sisältää koko talon tilat, astiat, liinat ja tarjoilijoiden vuokrat. Sen lisäksi tulee menuhinta/hlö. Talossa on A-oikeudet, joten baari on mahdollinen järjestää, mutta omia juomia ei valitettavasti saa tuoda. En usko, että meidän juhla olisi tullut sen halvemmaksi missään seurojentalolla, jossa joutuu ehkä maksamaan enemmän tilavuokraa ja hoitamaan cateringin ja astiat erikseen. Järjestelyt pelasivat hyvin ja ruokapuolesta ei tarvinnut stressata, kun ammattilaiset olivat asialla.
  2. Maikkulan kartanosta kiinnostuneille vielä nettiosoite http://www.maikkulankartano.com Siellä on muistaakseni selostettu myös hinnat sekä menuille että tilavuokrille.
  3. Hei kaikille. Haluan vielä jo näin rouvana kertoa, että hääjuhlamme juhlatalo Rauhalassa oli todella onnistunut. Ympäristö oli todella ihana ja järjestelyt oli hoidettu kuten toivoimmekin. Pöydät oli katettu kauniisti ja talon puolesta oli pöytäkukat väritoiveidemme mukaan. Tilaa oli riittävästi noin 70 vieraalle ja ruoka- ja juomapuoli pelasivat kuten oli sovittu. Ruokailun ajan vieraat saivat noutaa viiniä, olutta tai siideriä meidän piikkiin. Ruokailun jälkeen jokainen saattoi käydä itse ostamassa juomansa talon baarista, joka oli auki myöhään yöhön. Alkoholittomia juomia oli tarjolla koko illan ajan eli niistä ei tarvinnut kenenkään maksaa erikseen. Ainoa miinuspuoli oli ehkä kuumuus, sillä päivä oli hikinen (n. +28 ) ja salin ikkunoita ei saanut avata. Pärjäsimme kuitenkin hienosti runsaalla veden juomisella ja vieraat viihtyivät hyvin. Marimikkonen kyseli voiko Oulussa mennä naimisiin vaikka on eri paikkakuntalainen. Vastaus on, että kyllä voi. Asumme Helsingissä (alunperin olen oululainen) ja kuulumme siten täällä paikalliseen seurakuntaan, mutta menimme heinäkuussa naimisiin Oulun tuomiokirkossa. Sitä varten ei tarvinnut muuta kuin varata Oulusta kirkko ja aika eli yhtä simppeli toimenpide kuin paikkakuntalaisiltakin. - Onnellinen rouva
  4. Hei, Meilläkin tulee ensi kesän hääviettopaikaksi Rauhala. Juhlapaikan hintaan sisältyy talovuokran lisäksi astiat, lautasliinat ja tarjoilu (buffet-pöytä). Kävimme paikan päällä viime lokakuussa ja jo silloin Rauhalan edustaja kertoi ettei tarjoilijoita laskuteta erikseen. Ainoastaan lisäkustannuksia tulee, jos tarvitsee tehdä jotain erityisjärjestelyjä (meille ei tule) tai haluaa jatkoaikaa klo 02.00 jälkeen (meille valomerkki klo 01.30 riittää). Ja Oulu Toursilta (joka hoitaa nyt Rauhalan varauksia)saamassamme tilausvahvistuksessa lukee menuhinnan per hlö kohdalla "Hinnat sisältävät puhtaanapidon, liinat, servetit (valkoiset ja kankaiset) ja henkilökunnan palkat.". (Tulipahan tuo vielä tarkastettua jälleen kerran) Eli asia pitäisi olla selkeä molemmille osapuolille, koska se lukee kirjallisesti heidän lähettämässään tilausvahvistuksesssa.
×
×
  • Create New...