Jump to content
Naimisiin.info

Meeri06

Rouva
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Raisio

Meeri06's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meeri06

    Santorini

    Oltiin viime vuonna elokuussa Santorinilla.. Paljon ihmisiä siellä oli, mutta eipä ne meitä häirinneet. Tosin oltiin reissussa fiiliksellä ettei meillä ole minnekään kiire. Skootteria me ei vuokrattu, vaan käytettiin busseja. Paljon turistit skoottereita, autoja ja mönkijöitä vuokraili, piti aina etukäteen (viim. edellisenä päivänä) varata, että sai varmasti silloin kun halusi! Ja kyllä niillä skoottereilla vain autojen seassa körötellään. Toivottavasti tästä oli hyötyä!
  2. Meeri06

    polttarit turussa

    Me vuokrattiin mökki Lomahyppäyksestä. Oli ainakin meidän vertailujen mukaan edullisimmasta päästä. Käypä katsomassa niiden sivut: http://www.poikkea.com/ Jos haluat kysyä paikasta jotain, laita vaikka yv:tä.
  3. Meeri06

    Santorini

    Oltiin viime elokuussa 2viikkoa Kamarissa... Ruoka on siellä aivan mielettömän hyvää! ;D Kannattaa kyllä vertailla ruokapaikkojen hintatasoa, sillä osa on kyllä paljon kalliimpia kuin toiset ja ruoka voi jopa olla huonompaa kalliimmissa! Kokeilemisen arvoinen paikka on eräs kalaravintola hieman syrjemmällä kadulla... en tosin muista paikan nimeä :-?... heillä on oma puisto jossa on puita joiden alaosat on maalattu valkoisiksi. Palvelu ja ruoka erinomaista! Itse söimme siellä oikein pidemmän kaavan mukaan... Ja heidän suussa sulava suklainen jälkiruoka... vesi tulee kielelle kun ajatteleekin! ;D
  4. Laitoin Morsian -08:lle sähköpostia!
  5. Meeri06

    Naurujooga/nauruterapia

    Meillä oli juuri tammikuussa ystävän polttareissa naurujoogasessio Turussa. Ohjaaja oli turkulainen ja otti 10€:a per naama. Koko sessioon meni noin 1½h. Paikka piti itse hommata tähän lisäksi. Tarkempia tietoja voit Ines kysellä multa vaikka yv:llä!
  6. Kiitos oikaisusta! ;D Kuten sanoin siitä on kauan kun olen siellä ollut, näköjään niin kauan etten edes tiennyt missä olin... :
  7. Tuntuu että olen aina vastaamassa maikki_84:n kysymyksiin... Eli en tiedä Huhkotalosta sen enempään kuin että olin siellä yksissä 50vee juhlissa pari vuotta sitten. Paikka on tosi lokeroinen eli oli pääsali ja erillisiä huoneita. Eikä se muistaakseni ollut kovinkaan suuri... Paikkana muuten kiva. Enempää en kyllä osaa auttaa, toivottavasti tästä vähästä oli jotain hyötyä! ;D
  8. Tilavuokraa ei siis ole, kuten maikki_84 totesikin, se sisältyy oikestaan niihin menujen hintoihin. Eli omaa pitopalvelua ei mun käsittääkseni saa tuoda, meille ei ainakaan annettu sellaista vaihtoehtoa, ja juomatkin tulee ottaa Meri-Karinalta. Ruoka on siellä hyvää ja edullista, kuten myös juomat ovat mielestäni edullisia.
  9. Ei mulla ollu mitään muuta mukana kuin kaksi uutta valokuvaa ja se lomake mikä pitää täyttää kun uutta ajokorttia menin hakemaan! Eikä multa mitään muuta pyydettykään!
  10. Juhlatila on suuri sali, jossa on isot ikkunat ja näkymä merelle (onkohan se meri... : ) Sen voi pitää suurempana tai sitten pienentää väliseinällä. Vieraita sinne mahtuu paljon, riippuen miten pöydät asetellaan, meillä oli hieman yli 100 vierasta ja hyvin mahduttiin! Seinillä on sellaiset kultaiset koristeet, joihin saa valot ja ikkunoissa tumman/viininpunaiset verhot. Voin laittaa sulle sähköpostiin kuvia siitä jos haluat!? Siellä saa olla ilmaiseksi kello 1.00 asti, tämän jälkeen se maksaa, mutta en kyllä muista yhtään että kuinka paljon. Menuja meille annettiin muistaakseni 12 eri vaihtoehtoa ja me muokkasimme vielä omamme, joten valinnan varaa todellakin on! ;D Omia juomia sinne ei voi viedä, mutta viinipullot olivat ainakin edullisia verrattuna moneen muuhun paikkaan! Ja "baarin" sinne saa illaksi vieraille, jos haluaa. Toivottavasti näistä oli apua!
  11. Meillä oli juuri kesällä häät Meri-Karinassa! Kaikki meni hyvin, järjestelyt onnistuivat, ruokaa oli riittävästi ja sai edullisesti, vieraat kehuivat vielä pitkään häiden jälkeenkin! Ilmastoitu tila oli erittäin miellyttävä lisä kuumana kesäpäivänä, puvussa oli paljon mukavampaa kun ei hiki koko ajan valunut selkää pitkin... ;D Tässä oli vain pintapuolisia tietoa, joten enemmän tietoa saat tarvittaessa!
  12. Enpä ole aivan varma, minä muistaakseni ilmoitin itse nimen muuttumisesta jo etukäteen.. Varmempi varmaan ilmoittaa itse!
  13. Mä oon ollu joskus aika kauan sitten Kavalton tilalla järjestettävissä häissä. Muistaakseni ne olivat silloin siinä pihassa olevassa navetan vintillä vai mikä se onkaan.. Silloin muistaakseni kaikki meni hyvin. Mutta uskoisin, että se vintti on liian suuri pienille häille..? :-? Sitten olen kuullut kommenttia muilta ketkä ovat siellä käyneet.. sekä puolesta että vastaan. Omasta mielestäni paikka on kaunis, mutta se huono puoli on kun siellä ainakin mun tietääkseni voi olla useat häät samana päivänä, varsinkin kesäaikaan.
  14. Me käytiin katsomassa Kalliorantaa yhtenä vaihtoehtona omille häille, päädyttiin kyllä sitten toiseen paikkaan. Joten varsinaisesti kokemusta ei ole vielä, mutta olen menossa syyskuun alussa vieraaksi häihin jotka pideätään Kalliorannassa, voin sen jälkeen kertoa enemmän kokemuksia jos on tarpeen?! Turusta sinne on matkaa jonkin verran, arviolta voisin heittää noin 40km.
  15. Meillä häitä vietettiin Meri-Karinassa Hirvensalossa. Kaikki meni aivan loistavasti!
×
×
  • Create New...