Jump to content
Naimisiin.info

nanza

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

nanza's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. nanza

    Missä puku ylle?

    Minun piti pukeutua kaason vanhempien luona,mutta aamuun tuli muutoksia kun sain tietää ettei kaasoni pääse häihimme sairastumisen vuoksi. Kävin itsekseni ensin kampauksessa ja meikissä. Sen jälkeen menin appivanhempieni luo,missä anoppi avusti pukeutumisessa. Siitä sitten lähdimme sulhasen kanssa yhtä matkaa kuvaukseen ja sieltä kirkolle.
  2. Meidän häissä kyseltiin vanhemmilta meistä. Siis mieheni vanhempien tuli vastata minuun liittyen ja toisin päin. Ja sitten molemmat vanhemmat palkittiin pienellä palkinnolla. Ei siis jouduttu itse olemaan tuttu juttu-tyylisesti vastaamassa. Se oli mukavaa ja erilaista.
  3. Me päädyttiin yksi mielisesti kuvaukseen ennen vihkimistä,ei haluta myöskään että vieraat joutuvat meitä odottamaan. Eikä sulhoni ole ajatellut varmaan asiaa,että haittaako jos näkee pukuni ennen alttaria. Näkee sen meidän hääpäivänä,onko ajankohdalla väliä koska sen näkee. On se yllätys kuvaamossa nähdessäkin. Me aiotaan tehdä niin,että ajellaan vähän kylää ympäri sen aikaa,että vieraat pääsee juhlapaikalle ja saa autonsa parkkiin- sitten mennään ja aloitetaan onnittelujen merkeissä.
  4. nanza

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Tätini mies,jonka kyseinen auto on. Ja viettää meidän kanssa juhlia.
  5. Uutta:huntu ja tiara Vanhaa: koru (tulee tod.näkoisemmin olemaan..) Lainattua:serkulta lainattu vannehame sinistä:sukkanauha
  6. Meille sanottiin kanssa,että studio kuvaukseen menee sellanen 30-45 min. Ja kirkolle pappi kehoitti tulla mielellään 20minuuttia aikasemmin vihkimistä. Voi olla,että meijät löytää sieltä jo aikasemmin. Meil on kuvaus klo13 ja vihkiminen klo14.30.
  7. Häävalssi (Maailmaa katselen silmin nyt rakastunein...Kerto:Tässä ja nyt vain tämä hetki..)
  8. nanza

    Karaoke?

    Meillä on ensin bändi soittamassa tanssimusaa ja sen jälkeen alkaa karaoke.Tod.näkösesti oma isäni pyörii laitteiden ympärillä ja muutama sukulainen. Tehdään ihan varauslistaa..löytyy niin paljon innokkaita laulajia. ;D
  9. En ole vielä päättänyt laitanko Nina Riccin ->Nina vai Laura Biagiottia..Saa nähdä. Ehkäpä sulhasen mielipide otetaan huomioon ;D
  10. meillä on kihloissa toistemme nimet ja päiväys. Ja mun vihkisormukseen tuli mun nimi & sitten sulhon ja tietty päivämäärä. Sillai aikas perinteinen kaiverrus.
  11. Töihin mentäessä otan sormuksen pois. En osaa pitää töissä sormusta ja se on vain hyvä kun tekee sairaalassa töitä. Muuten pidän melkein aina paitsi nukkuessa ja tiskatessa.
  12. äiti oli ostanu lapin reissullaan meille lasit joissa on morsiuspari ja toisessa lasissa lukee morsian ja toisessa tietty sulhanen morsiuspari,tekstit,lasin reuna ja jalan reuna on kullattu.
  13. Nastolan kirkko. Oma kotikirkko vaan on niin kaunis. http://www.kotisatama.net/yhttyo/paikka.ph...rkko〈=1
  14. olin viime kesänä kaasona kaverille ja tietovisan palkinnoksi pöytäkunta sai sydäntikkareita,samanlaisia joita morsian oli polttareissa antanut ihmisille palkaksi avioliiton ohjeista.
  15. nanza

    Karaoke / SingStar

    Meille tulee karaokea bändin jälkeen ja mahd.taukojen välissä.Sen näkee sitten miten kerkiää.Meiltä löytyy paljon innokkaita karaokelaulajia vieraista.Muuten ei varmaa edes otettais koko karaokea. Musta tuntuu et meillä lauleskellaan häissä karaokea aamuun asti. 8-)
×
×
  • Create New...