Janese

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Janese

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hei, edelleen kuulisin mielelläni että kuinka paljon kruunut painavat Uspenskissa, onko arvioita? Kruununkannattelijoita kiinnostaa.. Itse mietin että valuuko tuohuksesta helposti steariinia käsille - kannattaisiko ostaa/tehdä steariinistopparit? Niissähän on jo ne pahviläpyskät mutta riittävätkö ne? Häät 17.12. eli vajaa viikko. Jännittää!
 2. Hei Missu, ihan hyvä idea pyytää miespuolisia apuun. Itse olen nähnyt kuvia naispuolisista kannattelijoista, joten ajattelin kuitenkin pyytää naispuolisia ystäviäni siihen hommaan. Lähinnä mietityttää toinen ystäväni, joka on tosiaan pieni ja pyöreä ja hänelle voisi tulla ongelmia kannatella painavaa kruunua. Ehkäpä pyydän erästä pidempää kaveriani siihen, tosin hän ei ole niin läheinen itselleni kuin tämä toinen.
 3. Moi kaikille, kiitos vinkeistä, soitin Isä Heikille ja hänellä oli vapaata hääpäivänämme ja suostui vihkimään! Olen tosi häpinä tästä. Mutta seuraavaan asiaan, haluaisin läheisen ystäväni kruununkannattelijakseni, mutta hän on minua 10 senttiä lyhyempi. Tuleeko tästä pituuserosta ongelmia?
 4. Tämä kysymys on ehkä vähän hölmö, mutta haluaisimme Isä Heikin vihkimään meidät mutta miten häntä kannattaa lähestyä..? Mies on luvannut soittaa papille kun ehtii, mutta viikko on jo kulunut eikä ole 'ehtinyt'.. Ja häät ovat joulukuussa. Ajattelin nyt sitten itse ottaa yhteyttä pappiin, kannattaisiko soittaa? Itse en siis ole ortodoksi vaan mies on.
 5. Hei Zellona, en ikävä kyllä osaa vastata kysymykseesi, mutta heitän yhden vinkin kaikille ortodoksimorsmaikuille: Kuulin, että kädessä pidettävä kynttilä saattaa "viedä hapen" ympäriltään, jonka seurauksena saattaa alkaa pyörryttää ja tulla huono olo. Kynttilää ei sen takia kannata pitää ihan suoraan edessä vaan sitä kannattaa kuulemma pitää hiukan sivulla. Osaako kukaan sanoa Uspenskin katedraalin papeista, kuka niistä on sympaattisin? Itse pelkään että itken läpi toimituksen ja olisi mukavaa saada pappi, joka "osaisi ottaa" tällaisen tilanteen..