maizu

Rouva
 • Content count

  85
 • Joined

 • Last visited

About maizu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. En sanois et olisin ollut masentunut, mutta mulla oli sunnuntaina häiden jälkeen tunteet ihan pinnas ja pillitin joka asiasta..etenki aamupäivästä.. Iltaa kohden helpotti, mut maanantaina töihin paluu oli jotenki tosi vaikeeta ja tuntu kuin koko viikonloppu ois ollu unta vaan. Häät meni meilläki aivan yli odotusten ja päivä oli aivan ihana!! Harmittaa et päivä vilahti niin nopeesti ohi!
 2. Otin kas eilen geelikynnet ekaa kertaa. Nyt huomasin et oon jo onnistunu hieraseen parin sormen pintaa johonkin..:-[ Osaisiko joku fiksumpi neuvoo voiko geelikynnen päälle laittaa värintöntä lakkaa?? :-? Se riittäs korjaan nirhaumat.. ja vielä Porkkanoosille: Mitä eroa on tipillä ja muotilla?? Mulle laitettiin kynnen päähän ns. lisäke joka ei siis ylettyny koko kynnen yli.. Kumpi se si on?? :-[
 3. Meillä kirkolta juhlapaikalle matkaa tulee noin 35km joten meille tulee bussikyyti sitä tarvitseville. Luultiin saavamme hyvään hintaa kuljetukset kun koko lysti maksaa yhteensä 350e...Tämä siis Tampereella. Miten ootte päässy esim. 200e:lla?? Kuuluuko hintaan silloin edestakaiset matkat, siis kirkolta juhlapaikalle ja yöllä takaisin, ja tietysti kuljettaja??!
 4. Meidän menu on tällä hetkellä tämän näköinen... Sillikimara: punaviinisilli, smetanasilli ja sinappisilli Kylmäsavulohirullaa Lämminsavulohta, remouladekastike Miedosti savustettua kalkkunanfileetä, herukkahillo Lihapyörykät Savuporopatee (??) Chilimarinoituja katkarapuja salaattipedillä, chilimajoneesi Kreikkalainen salaatti Vihersalaatti Juustotarjotin Härän paahtofilee Punaviinikastike Kermaiset valkosipuliperunat Paahdetut kasvikset keitetyt perunat Sämpyläsydän, ruisleipä, voi Kotijuomat punaviini valkoviini Vadelmamoussekakku Suklaasydämet Lakkakinuskitorttu Kahvi, tee, mehu avec Kaivattais kuitenki joku ruokasampi salaatti vielä mukaan. Olisko ehdotuksia!!?? Ollaan mietitty jotain missä olis juustoa/pastaa/tonnikalaa/broileria yms. Muuten pidetään menusta!!
 5. Me ajateltiin, että ko. kappale esitettäisiin meillä kirkossa. Ystäväni on lupautunut laulamaan kirkossa ja meille tulee viulusolisti, joka soittaa sisääntulo "marssin" niin olen ajatellut kysyä jos hän säestäisin tämänkin. Sopiiko kappale mielestänne kirkkoon esitettäväksi??
 6. Meillä tuli sulhasen ammattiin viittaava juhlaohjesääntö..nimi tosin hieman muutettiin. Sulhasen ihan oma keksintö ja monet vieraista ovat jo kerinneet kehua sitä! Oli lähes pakko lähettää jonkinlainen info, sillä kutsuun kaikkea ajo-ohjeita tms. ei millään olis saanu mahtuun.
 7. Ehdottomasti piilarit vaikka mulla onkin tosi kuivat silmät ja piilarit ei aina tunnu kovin mukavilta. Toisaalta oon huomannu esim siitepölyaikaan(kun piilareita ei ilmeisesti sais käyttää?) niin kun pidän piilareita silmät ei kutia niin eikä vuoda. Oon kokeillu ny sellasii piilareita joita sais käyttää yötäpäivää muutaman päivän (tällä hetkel on Acuvue advance, mut muitakin löytyy) ja ne tuntuu paljon paremmilta silmis.. Itkeminen piilarit pääs ei o koskaan aiheuttanu ongelmia mulle ja oon kyl ihan kunnollaki vollannu..
 8. Mä olen nähnyt nyt viimeisen kuukauden aikana monta "hääpainajaista". Ekassa mulla oli lila hääpuku ja huomasin jossain välissä etten ollut käynyt meikissä tms. Tunne siinä unessa oli, ettei se voi näin mennä ja oli helpotus herätä. Toisessa muistaakseni meillä oli tuplahäät yhden ystävä pariskunnan kanssa, jotka oikeesti ovat jo menneet naimisiin. Muuta en muista enää kuin, että en muistanut unessa vihkimisestä mitään vaikka tiesin että meidät oli jo vihitty ja kauhistuin kun pöydissä olevat kukat olivat aivan vääriä. yhdessä unessa olin unohtanut korujen ja alusvaatteiden oston, enkä taaskaan muistanut vihkimistä vaikka yritin muistella sitä unessa. Siinä olimme kuitenkin tulossa kirkosta ulos, enkä pystynyt muistamaan oliko riisejäkään hankittu. Kohautin kuitenkin vaan olkia ja ajattelin siinä, että pakkohan ne ny on ollu muistaa. ..mitähän näistä vois päätellä.. Ilmeisesti pelkään ainaki, etten muista vihkimisestämitään ja et jotain unohtuu... : Musta noi on iha hauskoja..vaik ekois oli viä helpottunu olo ku heräs.. ;D
 9. Meillä pitopalvelun "emäntä" oli sitä mieltä, että jos viini tarjoillaan pöytään, pitää muutkin juomat tarjoilla(kaljat ja mehut jne.) ja se vie aikaa..??? Lisäkierros sitten voidaan taas tarjoilla.. :-? Ja jos viiniä ei tarjoilla pöytään ni onko lasitkin silloin noutopöydässä? Tarkoituksena oli laittaa hääkarkina foliopäälysteinen suklaasydän ihan viinilaiseihin vain, mutta jos lasit ei ole pöydässä, se ei onnistu.. :-/ Kokemuksia???
 10. Hmm.. Oon joskus miettiny miehenki kas yhdessä tota ulkonäkö asiaa.. Siis jos esim joku nainen on mieheni mielestä kaunis. Jos naiset joita mieheni pitää kauniina olisivat aina täysin itseni vastakohtia niin saattaisin pahastua, koska silloin en tuntisi olevani lähelläkään hänen naisihannettaan.. Muuten saatan itsekkin kysellä kuka joistain naisista(yl. julkkiksista!) on hänen mielestään kaunein tms.
 11. Tietäisikö kukaan kenen kirjoittama tämä on?? :-? Siis kuka on runon alkuperäinen kirjoittaja?
 12. Olin jo löytänyt sopivan tekstinkutsuun, mutta siinä kutsujina olisimme me. Jos vanhempanne maksavat suurimman osan häistänne oletteko laittaneet heidät silloin kutsujiksi? Etiketin mukaan näin ilmeisesti kuuluu tehdä(???), mutta..
 13. Täällä tuntuu olevan kauhea tarve saada oma mielipide todistetuksi oikeaksi. Puolin ja toisin. Ja jotenki näyttää, että eka lapset hankkineet kokevat välttämättömäksi puolustella kantaansa, vaikka lapsettomana naimisiin menevät kuinka sanoisivat että näin meillä, mutta muutta ymmärtävät/hyväksyvät muutkin tavat! Mitä muuta siinä voi sanoa, jos itse on valinnut toisin? Jokainen taablaa tavallaan ja annetaan kaikkien kukkien kukkia..myös toiseen suuntaan, eli sekin on ok että menee naimisiin ennen lapsia ja haluaa näin tehdä. Ei tarvitse olla katkera jos elää tätä päivää eikä ajatella kaikkia mahdollisia kauhuskenaarioita siitä mitä voi tapahtua. Se on näköjään ok sanoa vanhoilliseksi, katkeraksi tms jos haluaa tehdä asiat niin, että naimisiin ensin ja lapset sitten.. :. Mielestäni molempi parempi . Meillä mennään eka naimisiin ja lapset sitten joskus. Meillä lapset eivät ole suunnitelmissa ihan heti häidenkään jälkeen ja mielestäni tämäkin on ok. Meillä on myös ystäviä joilla on lapsia, eivätkä ole naimisissa enkä ole nähnyt asiassa mitään ongelmaa. Omalla kohdallani näen asian niin, että kihloihin menimme vasta kun olimme valmiita sitoutumaan toisiimme loppu elämäksi, samalla päätimme hääpäivän. Sitä ennen lapset eivät olleet ajankohtaisia, koska emme olleet edes päättäneet haluammeko sitoutua toisiimme niin. Ei ollut edes yhteistä asuntolainaa! Mutta tämä on meidän tapa eikä muiden täydy tehdä niin!!!
 14. Meille on Kontula ollu varattuna jo jonkin aikaa ja nyt aloin miettimään istumajärjestystä jne. Olisiko siellä juhlineilla muistikuvaa tai jopa tarkkaa tietoa kuinka paljon pöytiin mahtuu ihmisiä istumaan?? Muutenkin olisi kiva kuulla miten muut ovat pöydät laittaneet ja koristelleet paikka!!
 15. Ei näe... vaivuin jo lähes epätoivoon asian suhteen, sillä en halunnut että mies näkee puvun, mutta kaipasin hänen mielipidettään.. Nyt kuitenkin puku on viimein ostettu ilman sulhon mielipidettä. Meinasin jo alkaa perumaan päätöstäni, mutta mies piti tiukasti kiinni siitä, että haluaa nähdä puvun vasta kirkossa! Mies vaan tuntee mut parhaiten ja tietää mikä on juuri mua!..toiset naiset katsoo aina vähä sitä mistä pitäisi itsellään.. Mutta huh, päätös on tehty ihan itse ja olen tyytyväinen!!