Jump to content
Naimisiin.info

karppi

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

karppi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. karppi

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Minä annoin miehelleni uuden instrumentin. Olemme tavanneet musiikin parissa ja rakastan kuunnella hänen soittoaan, joten minulla ei ollut muuta lahjavaihtoehtoa.
  2. Terve jälleen. No sehän ihan riippuu mitä haluaa. Itse kyllä valitsisin koko puhellinorkesterin yhden soittimen sijasta jos siihen on mahdollisuus. Yksittäisistä soittimista häämarssiin mielestäni riittävät trumpetti ja pasuuna. Tietenkin myös saksofoni on vaihtoehto, mutta silloin mukaan tulee kyllä vähän jatsi saundi. Eräs mahdollisuus on myös trumpetti ja pasuuna urkusäestyksellä. Ja vielä tulee mieleen vaskiyhtyeen mahdollisuus, jolloin soittajia on 4-5. Ainakin Kuulan häämarssiin ja prinsessa ruususen häämarssiin tiedän löytyvän sovitukset puhellinorkesterille.
  3. Terve! En voi muutakuin :-XERITTÄIN lämpimästi suositella puhallinorkesteria häihin. Olen ollut itse soittamassa jo kolmissa häissä puhallinorkesterin kanssa häämarssit ja -valssit. Hyvin toimii. On todella erilaisen kuuloinen ja jää varmasti niin itselle kuin vieraillekkin mieleen.
×
×
  • Create New...