jehu

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About jehu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tätä samaa miettineenä!!! mulla tosi pahat rusketusrajat ja olkaimeton hääpuku pitäs vetää kuukauden kuluttua päälle. Auttaako ruiskutus rajoihin? vai pitääkö koittaa muuta konsteja? vinkkejä kaivataan..
 2. Mulla aivan sama onkelma!!
 3. Voi, onpa paha tilanne! Sympatiat täysin sun puolellas...
 4. En oo ollu ite paikalla, mutta oon kuullu, että on tosi tunnelmallinen paikka ja ihana piha. Aateltiin mekin sitä yhdeksi vaihtikseksi eka, mutta osoittautuikin meille sitten liian pieneksi.
 5. kaaso vaan reippaasti mukaan pissille! näin toimittiin myös kaverini häissä viime kesänä. Eikä oo sit niin riskialtista, kun joku turvaa selustan!
 6. Mekin mennään vanhanaikaisella, eli alttarilla vasta kohdataan!
 7. Jo ei helppoa ole! : Mä oon aina ollu sitä mieltä, että haluun ottaa sit sulhon nimen enkä ikinä ainakaan yhdysnimeä...nooo, nyt on sit alkanu miettiin ja pohtiin, oisko se oman nimen pitäminen sittenkään pahitteeks, ku yhtäkkiä onkin alkanut tuntua, että siitä ei haluiskaan kokonaan luopua. Ärsyttää vaan sit just, se ettei olis myöhemmin koko perheellä sama nimi. Tuntuu kauheelta aatella, että lapset ois eri nimisiä. :-/ onpas kyllä kimuranttia.. :
 8. Kävin tänään tsekkaileen kaupunkisormusta ja muista kalevaloja. Niiden hinnat nousee huimasti 1.3. eli huomenna!!!! esim. kaupunkisormuksen hinta nousee yli neljää sataan! Vitsi, ku ois tienny aikasemmin! >
 9. Mäkään en oikeen oo istumajärjestyksen kannalla. Tai jos se on toimiva niin ok, mutta sellasissa häissä en vielä oo ainakaan ollut! Musta se on lähinnä tuntunut tosi jäykältä ja kaavamaiselta! Meidän pöytään tulee merkityt paikat vanhemmille,isovanhemmille, kaasolle ja bestmanille. Istutaan siis niitten kans samassa pöydässä. Muut vieraat saa istua missä vaan haluavat.
 10. Meillä onneks valssi-hommat pulkassa! Molemmat osataan tanssia ihan kiitettävästi ja aika usein sitä on tultu valssia yhdessä vedettyä! toinen juttu sit, että miten sen klaaraa hullut korkkarit jalassa ja mekko päällä ;D
 11. Munkin silmää hivelis toi kaupunkisormus : mitenköhän käy tavanomaisen ohuen, kultaisen kihlasormuksen kanssa yhteen?