Jump to content
Naimisiin.info

KK2006

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pori

KK2006's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Yhden kanssa pärjätään loistavasti
  2. En tiedä oonko liian tiukkapipoinen, mutta en kyllä taitaisi sulattaa mitään strippari-juttuja. Toisaalta meillä naisilla on myös aika eri käsitykset siitä mikä on viatonta kuin miehillä. Tarkoitan siis, että me naiset otetaan paljon herkemmin itseemme kuin miehet ja ajatellaan heti, että onko mussa jotain vikaa kun miehen pitää strippareita katsella. No joka tapauksessa mua ajatus siitä, että miehen kaverit järkkäisivät jonkun stripparin loukkaisi. Toisaalta ollaan oman sulhon kanssa asiasta joskun juteltukin ja ollaan asiassa samoilla linjoilla. Kyllä se kuulemma häntäkin ottaisi päähän jos mun polttareissa strippareita vilahtelis. ja toisaalta myös ollaan kumpikin aika erikoisia ihmisiä senkin suhteen, että ei haluta kumpikaan, että meille järjestetään mitkään "perinteiset" polttarit. Kummankin mieleen on enemmän sellaista kavereiden kanssa yhdessä olemista. Ei mitään pukeutumista ja nolaamista siis... En kuitenkaan halua moralisoida ketään, jolle strippari on tulossa. Jokainen tekee oman makunsa mukaan. Tärkeintä on kuitenkin, että pariskunnat keskustelevat asiasta keskenään ja ennen kaikkea avoimesti. Itsellä on kokemuksia siitä, miten käy kun toinen ei olekaan rehellinen. Aiemmin en ole ollut naimisissa, mutta seurustellut olen pitkään. Exänkin kanssa tästä strippari asiasta puhuttiin. Kumpikin kertoi oman mielipiteensä ja oltiin samoilla linjoilla asiasta tai niin ainakin luulin. Eron jälkeen (exä jäi siis kiinni pettämisestä) sain sitten pitkään tekstiviestejä, joissa exä kertoi olevansa kavereiden kanssa saunassa ja milloin tekemässä mitäkin. Tärkeintä niissä viesteissä tuntui olevan, että hänellä oli myös naisia kavereina. Ja tietysti näiden kavereiden kurveja kuvailtiin mulle. No joka tapauksessa tyypillä oli kova hinku todistella mulle mieskuntoaan. Häntä oli kuulemma aina myös ärsyttänyt mun "moraali", jonka mukaan olis hänekin pitänyt elää. Oli kuulemma niin rankkaa kun minä elin koko ajan siten, että jos johonkin sitoudutaan Jotenkin noiden viestien pointti oli multa totaalisesti kadoksissa. Aivan niin kuin mua olis enää eron jälkeen kiinnostanut hänen tekemisensä. Ihan kiva hänelle jos lopultakin "sai" elää oman käsityksensä mukaan. Mikä minä olen estämään ketään elämästä niin kuin haluaa. Olisi hyvä ihminen sanonut oman mielipiteensä rehellisesti silloin kun yhdessä oltiin. Ei siinä mun mielestä ole mitään mieltä kertoa sitä enää eron jälkeen. Kaiken huippu oli kun tän tyypin korviin sitten meni, että minä seurustelen, niin mulle rupesi taas tulemaan häneltä tekstareita, joissa hän haukkui mm. huoraksi. No joo menipähän vuodatukseksi ja hieman ohi aiheenkin. Mutta tällä haluan vaan pointata, että rehellisyyttä peliin. Ei se maailman loppu ole vaikka toinen olisikin eri mieltä. Asioista on vaan keskusteltava avoimesti. Ja kannattaa muistaa, että minkä sallii itselleen on sallittava myös toiselle...
  3. KK2006

    Asenteesi hääleikkeihin?

    yök, en tykkää...
  4. Meillä ei tule mitään leikkejä . Tämä on sekä minun että sulhasen mielipide. Ollaan kumpikin sitä mieltä, että jokainen hääleikki on tultu jo nähtyä ja muutenkaan ei erityisemmin piitata niistä. Meillä ilta muodustuu musiikista, tanssista, ehkä isäkin siinä muutaman sanan sanoo samoin kuin bestman ja kaaso. Hääkimpun ja sukkanauhan heitto meille tosin tulee, mutta se nyt ei varsinainen hääleikki olekaan.
  5. KK2006

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meille tulee sisääntulomarssiksi Toivo Kuulan Häämarssi ja poistumismusiikiksi Erkki Melartinin Prinsessa Ruususen häämarssi. Häävalssiksi ollaan valittu kappale nimeltä Häävalssi (tosi omaperäistä), joka alkaa sanoilla; "nyt valssi soi ja kahden oomme maailmassa...". En nyt millään jaksa muistaa säveltäjää, mutta sanoittaja on mun muistin mukaan T. Valkama.
×
×
  • Create New...