Jump to content
Naimisiin.info

jaspepossu

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän jaspepossu kaikki viestit

  1. meillä ois taas ongelmana enemmänkin boolimaljan takasin hankkimistapa.. sulho ei haluu itte hirveemmin temppuilla tai esiintyä leikeissä, joten toi boolimaljan ryöstö ois enemmän kuin sopiva ohjelma numero, koska siinä vieraat joutuis "esiintyyn" mut ongelmana on et mitä niitten pitäs tehä.. onko kellään ideoita asiaan, muita tapoja kuin tanssiminen.. en oo yhtään varma riittääkö meijän vierailla huumori sinne asti=O)
  2. jaspepossu

    Esitykset ja puheet

    meillä puheet pitää morsiammen isä, bestman ja kaaso.. ja tietenkin sit kuka tahansa jos haluaa, mut etukäteen on tiedossa noi kolme puhujaa mun mielestä toi sun tanssi-idea ei oo ollenkaan huono ja varmaan moni teidän vieraista tietää sun tanssitaustasta, et varmaan tuntuu heistäkin ihan luonnolliselta.. tai ainakin itse ajattelen niin..
  3. Onko kenelläkään kokemuksia Irjalan makasiinista? Meillä on makasiini varattu helmikuulle ja lähinnä mietityttää makasiinin kaksi salia. Meillä on vieraslista paisunut ja väkeä olisi tulossa noin 130 henkilöä. Miten olette järjestäneet syömiset yms. kun kaikki eivät mahdu samaan saliin?
×
×
  • Create New...