Jump to content
Naimisiin.info

auria

Rouva
  • Viestit

    3457
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by auria

  1. Mä hankin kaikki kynsienkoristelutarvikkeeni Cesarsshopista, joka on suomalainen nettikauppa. Sieltä saa myöskin noita linereita, joilla oon ton hopeisen koristeviivan tehnyt. Ne on Art Club -merkkisiä ja pullot on tällasia:

    linerit.jpg

    Eli ihan tavallisen eyelinerin tapasia mut aine on tietty kynsilakkamaista.

    Tässä linkki Cesarsshopin alasivulle, jossa noi linerit on.

    Lisäks mä koristelen kynsiäni Konad-leimasimilla ja niillä saa mm. tällasia helposti ite leimaamalla:

    konad3.jpg

    3180387645_d8166de3dd.jpg

  2. No minä olisin halunnut valkokultaisen ja hieman erilaisen sormuksen kuin nykyinen, mutta päätettiin ostella sellainen kunhan on hieman enemmän varallisuutta. Unelmieni sormus nimittäin maksaa 2000 euroa ja siihen ei ihan näillä tuloilla ole varaa...

    Vähän samat aatokset. Sormukseni on kyllä valkokultainen ja siinä on timanttejakin, mutta jos olisi rahaa, valitsisin toisenlaisen. Toisaalta toivon, että hääpäivänä saan tähän rinnalle kolmannen sormuksen. Ei jotenkin vihkiä pysty tai raaski vaihtaakaan ...

    Mä oon nyt alkanu pitaa kihlan ja vihkin välissä kolmatta, ihan muualta saatua sormusta ja se sopii siihen ku nenä päähän. Oon ihastunut uudelleen. :blush:

    Uusi on siis tuo keskimmäinen:

    forever_yours2.jpg

  3. Niille jotka miettivät sitä kynsitarrojen pois ottamista, tarrat kannattaa ottaa pois sitten kun lakka on täysin kuivaa ja vetää pois päin kynnen kärjestä, jottei tarra revi lakkauksen reunaa, siistiä kannattaa vanupuikolla (jota ei saa kosteuttaa liikaa tai vanu lähtee irti) tai kynsilakankorjaus kynällä.

    Mä taas otan tarran välittömästi lakan laiton jälkeen, koska sillon. lakan pinta ei oo vielä ehtinyt kuivua tasaseks "peitoks" = ei tartu tarraan.

    Tosi peittävä valkonen on Maybellinen Colorama -sarjassa, ei tarvii ku yhen kerroksen.

    Tässä mun tekemä, siinä on just tota Maybellinea:

    kynnet_ranskis.jpg

  4. Lainaan itseäni vastaavasta ketjusta:

    Rexonalta on nyt tullut Maximum Protection Antiperspirant, jonka mä ostin juuri. Prismasta löytyi ja hintaa oli enemmän kuin perusdödöllä eli 8,90 €. Sitä laitetaan joko illalla tai aamulla, mutta mieluiten illalla, jotta tuote ehtii vaikuttaa. Se on sellasta emulsiomaista ainetta, joka tulee esille levitysosan pienistä rei'istä. Koostumuksen vuoksi mä ainakin kuivattelin sitä hetken hiustenkuivaajalla.

    Lupaa 48 tunnin suojan. Mä oon nyt kokeillut ekaa kertaa, levitin sitä perjantaiaamuna ja vieläkään ei haise hiki yhtään! Oon siis ollut ihan vaan kotona ja piruuttani ollut käymättä suihkussa. ;)

    Suosittelen! Eikä muuten kirvele.

    packshot_women.jpg

  5. Rexonalta on nyt tullut Maximum Protection Antiperspirant, jonka mä ostin juuri. Prismasta löytyi ja hintaa oli enemmän kuin perusdödöllä eli 8,90 €. Sitä laitetaan joko illalla tai aamulla, mutta mieluiten illalla, jotta tuote ehtii vaikuttaa. Se on sellasta emulsiomaista ainetta, joka tulee esille levitysosan pienistä rei'istä. Koostumuksen vuoksi mä ainakin kuivattelin sitä hetken hiustenkuivaajalla.

    Lupaa 48 tunnin suojan. Mä oon nyt kokeillut ekaa kertaa, levitin sitä perjantaiaamuna ja vieläkään ei haise hiki yhtään! Oon siis ollut ihan vaan kotona ja piruuttani ollut käymättä suihkussa. ;)

    Suosittelen! Eikä muuten kirvele.

    packshot_women.jpg

  6. Mä en nyt mistään löydä sitä aihetta, jossa keskusteltiin, että laittaa Triple dryta tai vastaavaa sisäreisiin, niin ei kuumalla säällä reidet hankaa toisiinsa jne. Muistaako joku, minkä aiheen alla tämä on? Mietin vaan, olisiko roll-on parempi tähän tarkoitukseen vai stick?

    Siitä oli tässä pullukkamorsian-ketjussa mutta en kyllä muista millä sivulla ...

    Itse käytin rakkoja ehkäisevää puikkoa reisiin hääpäivänäni ja taisi toimia vähän, koska en kiinnittänyt hankaamiseen juurikaan huomiota päivän aikana.

  7. Meillekin manilla varattu ensi kesäksi ja pohdin jo vähän tuota pöytien sijoittelua (vähän joo aikasessa, mutta vaikuttaa haasteelliselta tilalta...). Onko kukaan laittanut pöytiä alakertaan muualle kuin lasilattialle ja Danasaliin? Luin jostain kohtaa tästä ketjusta ratkaisusta ja pohdin miten mahtuivat, kun sillä ei-Danasalin puoleisella reunalla on se hassu "penkki". Vieraita tulossa meille noin 90 ja pohdin vaan, että jos lasilattialle laittaa sen 30 niin saanko mahtumaan loput ylös vai laitanko osan Danasaliin ja mitenkähän sieltä näkee. Taisi joku tosin mainita, että sieltä pystyy seuraamaan ihan hyvin. Mietityttään vaan... :girl_impossible:

    Meillä oli 80 vierasta ja jäi osa yläkerran istumapaikoista jäi tyhjäksi. Ainakin ne sisäänkäynnin puoleisessa päädyssä olevat neljän hengen pöydät oli kokonaan tyhjiä ja niitähän on kolme eli niihin mahtuu 12 ihmistä eli siis 92 ihmistä olis sit mennyt. Ja meillä ei ihan tota 80:ä ollut vaan jotain 82 tms.

    Alakerrassa meillä oli 40 vierasta siis ja hyvin mahtui.

    Yläkerrasta näkee ihan hyvin ja ohjelman aikana osa vieraista tuli seisomaan kaiteen luo eikä heitä tuntunut haittaavan. Ohjelman aikana otettu kuva:

    Haa-149.jpg

  8. Me kutsuttiin ihmiset, joiden kanssa ollaan oikeasti tekemisissä, mutta en kuitenkaan varsinaisesti tunne kaikkia miehen ystäviä. He eivät siis ole mun ystäviä, meillä ei oo yhteistä kaveripiiriä pahemmin. Suurimman osan olin tavannut kuitenkin vähintään kerran.

    Omista sukulaisistani kutsuin vain ne, jotka tunnen hyvin ja samoin teki mies. Eli sama juttu heidän kohdallaan, mies tosin tuntee mun sukulaiset paremmin ku minä hänen, koska mun sukulaisista suurin osa asuu samassa kaupungissa kuin me. Miehen sukulaisia mä olin tavannut vähemmän, mutta koin heidät kuitenkin läheisiksi.

    Ei siis ollut yhtään vierasta, joka olis ollut täysin tuntematon.

  9. Harkitse kaksi kertaa, jos aiot järjestää häät kaukana kotipaikkakunnalta.

    Meidän häät oli Turussa ja asutaan lähellä Helsinkiä. Hermot meni moneen kertaan, kun ei päästy varmistamaan ja tekemään asioita paikan päällä. Ahdisti.

    Muista syödä häitä edeltävällä viikolla, edeltävänä päivänä ja itse hääpäivänä hyvin ja terveellisesti.

    Itse pyrin tähän, mutta en silti ehtinyt syödä etenkään edellisenä päivänä ja hääaamuna en saanut syötyä. Lopputulos oli se, että juhlissa mahani möyri ja ensimmäinen asia, jonka sviitissä tein, oli pitkä vessakäynti.

    Tee kaikki askartelut ajoissa ja varmista, että esimerkiks ohjelmalappujen sisältö pitää paikkansa.

    Meillä meni menu- ja ohjelmatornit uusiksi pari päivää ennen häitä, kun ohjelmaan tuli muutoksia, joten hermo oli todella kireällä.

    Suunnittele kaikki ajoissa, mutta ei liian.

    Itse muutin mieltäni joissain asioissa parikin kertaa ja nyt laatikossa on turhia askartelumateriaaleja ym. Silkkaa rahan tuhlausta!

  10. Ostin juuri ekan kerran Absolut Torria. Kuinka usein te muut sitä laitatte? Kun siinä ohjeessa lukee ettei saa käyttää kahteen päivään kainalokarvojen poiston jälkeen, niin ei kai siinä ole mitään rajoitusta koska sen jälkeen poistaa karvat? Eli voi illalla laittaa Torria ja aamulla ajella karvat?

    En tiedä onko rajoitusta, mutta jos laitan illalla sitä niin iho on vähän herkillä eli jos ajelen niin saattaa dödö kirvellä tms. Ehkä päivä kannattaa pitää väliä niin iho rauhottuu. Tosin jos ei punoita tai tuu mitään reaktiota niin sit varmastikin voi ajella!

  11. Meillä oli viime kesänä jo paria vuotta aikaisemmin varattu hääyöpaketti Haikon kartanon sviittiin ja se vahvistettiinkin hyvissä ajoin ennen juhlaa. Tunti ennen vihkimistä samana päivänä Haikon kartanosta soitettiin, että edellinen asiakas EI SUOSTU poistumaan sviitistä. Näin ollen emme saaneetkaan huonetta. Ei siinä sitten mikään auttanut, ei ystävälliset keskustelut, ei uhkailu, ei lahjonta.. :/ Siellä taisi olla joku tosi tärkeä ihminen yötä, joka tuo enemmän rahaa paikalle kuin tavallinen pariskunta.

    Eli siis älkää uskoko ainakaan Haikon kartanoon mennessänne, että saisitte varaamaanne palvelua tai huonetta, sillä siitä ei näköjään ole mitään takuita. Emme myöskään saaneet korvaavaa lahjakorttia tai edes pahoittelua. Muutenhan paikka on toki kaunis, mutta kyllä tämä herkän mieleni tuolloin pahoitti, kun vihkiminen muutenkin jännitti.

    MITÄ HELVETTIÄ? Ei suostunut lähtemään?

    Uskomatonta! Mä olisin varmaan suutuspäissäni haastanut oikeuteen, olihan teille kuitenki asiasta tavallaan sopimus ja näin.

    Huhhuh!

  12. Kävin juuri Tallinnassa ja löysin aivan mainion dödön! Lähes jokaisessa apteekissa myydään ns. kristallideodoranttia. Sitä kun kysyy, myyjät kyllä tietävät heti mistä puhut. Siitä taisi tulla jonkinlainen hittituote siellä - näin myyjä kertoi minulle. Dödö on ihan normaalin stickin näköinen, mutta on 100% luonnon kristallia. Iholla ei tunnu eikä näy ja hikeä ei vain muodostu. Olen kokeillut aikaisemmin Triple Dry- ja vastaavia tehodödöjä eikä ne auta tavallista dödöä paremmin ja lisäksi ihoni ärtyi hieman. Tämä tote kuitenkin toimii, ainakin minulla. Hinta oli n. 90 EEK eli n. 6 euroa. Purkin pitäisi riittää pariksi vuodeksi, joten onhan se suhteessa paljon edullisempaa kuin marketin dödöt.

    Mä oon muistaakseni nähnyt tota Suomessakin, en vaan muista missä. Olisko jossain apteekissa tai luontaistuotekaupassa ollut? Tai sellasessa kaupassa, josta sai luonnon saippuoita ym.

  13. No minä olisin halunnut valkokultaisen ja hieman erilaisen sormuksen kuin nykyinen, mutta päätettiin ostella sellainen kunhan on hieman enemmän varallisuutta. Unelmieni sormus nimittäin maksaa 2000 euroa ja siihen ei ihan näillä tuloilla ole varaa...

    Vähän samat aatokset. Sormukseni on kyllä valkokultainen ja siinä on timanttejakin, mutta jos olisi rahaa, valitsisin toisenlaisen. Toisaalta toivon, että hääpäivänä saan tähän rinnalle kolmannen sormuksen. Ei jotenkin vihkiä pysty tai raaski vaihtaakaan ...

  14. tuossa joku jo aikaisemmin kysyikin tätä että onko kellään kokemusta säkkikankaasta? meillä olis ideana käyttää sitä pöydän keskellä kaitaliinana siis. sitten me laiteaan suusunterälehtiä ja viinipulloissa kynnttilät. eli onko kukaan nähnyt? :girl_impossible:

    En oo nähnyt, mutta mulle tuli heti fiilis, että säkkikangas taitaa olla muita vaihtoehtoja helpommin syttyvää? Ainakin näppituntuma sanois näin. En sitten tiedä, ehkä se kannattaa kokeilla miten leimahtaa. :D Ajattelin vaan jos sitä steariinia valuu pulloista tms.

×
×
  • Create New...