Jump to content
Naimisiin.info

VIINIRYPALE

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

VIINIRYPALE's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille on nyt varattu Solbacken... käytiin katsomassa ja ihastuttiin. Meille sopivia aikoja ei ollut saatavilla, sillä kaikissa oli alustava varaus. Rouva sitten ystävällisesti soitteli alustavan varauksen tehneille ja selvisi, että yksi pariskunta olikin päättänyt valita jonkin toisen paikan. Näin saimme itsellemmi juhlapaikan - vihdoinkin! [smiley=happy.gif] Onnea muillekin paikan metsästämisessä!
  2. Ajattelin itse väsätä kakunkoristeen, esim. cernit-massasta tms. Onko kellään mitään hyviä ohjeita/malleja olemassa tai ideoita mistä niitä voisi saada? Nimim. vielä avoin kaikille ideoille
  3. Joo alkoholisteja täälläkin! Kutsumatta ei voi jättää ja stressaamatta ei voi olla, vaikka pitäisi. Kyllä varmasti ottaa päähän jos joku rupeaa riehumaan kännipäissään tms. Meillä tarjoillaan ruuan kanssa lasi viiniä/olut/siideri. Eli yks per nenä. Sitten myöhemmin illalla tarjolla boolia, johon tarjoilijoiksi nakitettu muutamia kavereita (vähän vahtimaan alkoholin tarjoilua). Muuten on sitten baari, josta voi omaan laskuun käydä ostamassa. Sitä on vähän paha kontrolloida. Yritys hyvä kymmenen ja tsemppiä kaikille!
  4. Upseerikerho olisi ollut aivan ihana, mutta koska emännälle ei ole löytynyt jatkajaa KOKO PAIKKA ON SULJETTU! Mitäs nyt tehdään? Käytiin katsomassa Vantaan Sotungissa Nygårdin kartanoa. Onko kellään siitä mitään tietoa?
×
×
  • Create New...