eledee

Rouva
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About eledee

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 10/29/81

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hki
 1. Koirahoitolasta on paikka varattu noille kahdelle hirmulle. Mua ahdistaa jo etukäteen olla niistä erossa. Mutta tiedän etten häähässäkässä kuitenkaan ehtisi niitä edes pissittää, joten parempi niiden on hoitolassa. Kaikki tutut kun tulevat häihin, niin eipä heistäkään hoitajiksi ole.
 2. Eipä pelottanut ollenkaan. Jotenkin sen vaan tiesi, että se oli sillä hetkellä oikea asia tehdä.
 3. Ei varmaan oikein mitenkään. Ehkä äijän harrastus, musiikki, näkyy jotenkin siinä mitä soitetaan. Eli tod.näk. vähän hevimpää kamaa, kun ihan perushäissä ;D. Mutta noin muuten ei kyllä näy mitenkään.
 4. Kyllä se meillä niin taitaa mennä, että minä teen kaiken askartelemisen ja koristelun ja ukko sitten osallistuu esim. musiikin ja sen sellaisen hoitamiseen. Sais toi enemmänkin osallistua, kun se kerran nämä isot häät halusi, mutta kun sille nyt on ihan sama minkälaiset kutsukortit ja pöytäkoristeet meillä on. Ei se varmaan ees huomais, jos pöydissä ei ois mitään, kunhan ruokaa riittää ;D. Kyllä tää toisaalta ihan hyvin näinkin menee, kun kuitenkin isoimmat päätökset (paikka, ruokailu, juomat, vihkijä yms.) tehdään yhdessä. Eipähän sitten ainakaan tule riitoja jostain koristeen väristä tms. ;D
 5. Siskoni on selkeä valinta. Systeri tykkää askarrella yms, joten hääkoristeiden ja muiden tekeminen on enemminkin hupia kuin pakkopullaa. Muutenkin tykkää järkätä asioita, joten homma sopii sille kun nenä päähän. Ja tietty onhan se mulle aivan mahdottoman rakaskin!
 6. Enpäs itseasiassa tiedä tietääkö... Ei tämä nyt mikään salaisuus tietenkään ole, mutten kyllä ole varma olenko tästä maininnutkaan
 7. Minä maksan suurimman osan, vanhempani maksavat juhlapaikan vuokran ja sulhanen maksaa sen mitä kykenee (opiskelija). En olisi halunnut mitään kummankaan vanhemmilta, mutta omani vaativat saada osallistua, joten saavat nyt sitten maksaa tuon paikan. Budjetti näyttäisi kohoavan noin 6500 euroon ja vähän pelottaa että menee vielä tostakin yli...!
 8. Sen verran osaan noista valoista sanoa, että aika hämärää siellä on. Hintaan sisältyy vain ns. tunnelmavalot, mutta lisämaksulla saa lisää valoja, eikä kuulemma maksa kuin 10 + alv. Itse ajattelin kyllä kynttilöitä tunnelmaa luomaan. Mitenkään nihkeää tai kosteaa siellä ei ollut. Kävimme siellä melko kuumana päivänä ja silloin siellä ainakin oli juuri sopiva ilma, ei kylmä eikä kuuma. Talvesta en sitten tiedä. Kuvia kaipalen edelleen minäkin!
 9. Meillä varattuna ko. paikka ensi kesäksi (elo/syyskuussa). Ois toki kiva nähdä miltä muiden juhlat on näyttäneet ja ehkä vähän itsekin inspiroitua siitä, joten laitatteko mullekin kuvia mailiin: [email protected] Paikka on kyllä ihana, mutta onhan toi vähän ryöstöä, kun kaikesta joutuu maksamaan extraa vaikka vuokra jo itsessään on melko kallis.
 10. En todellakaan liittyisi kirkkoon häiden takia. Ei kiitos. Teinkin miehekkeelle heti alusta asti selväksi että kirkkoon meikeläistä ei saa kirveelläkään, muuten voidaan pitää ihan millaiset häät vain (budjetin rajoissa tietty). Onneksi miehelle tuo kirkko ei ole kovin tärkeä joten suostui tähän. Ikävää olisi ollut jos tästä olisi pitänyt taistella, minä kun en tässä asiassa periksi antaisi.