Jump to content
Naimisiin.info

_Essi_

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

_Essi_'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. En voi uskoa, että joku liittyy kirkkoon häiden takia??!!! Luulis, että ihmisillä on sen verran kunnioitusta puolisoaan kohtaan, ettei sitä tekisi. Itse en IKINÄ pystyisi luvata, "jumalan ja tämän seurakunnan läsnäollessa" olla mieheni oma loppuelämän. Se ei olisi oikea lupaus, koska en niihin kirkkohömpötyksiin usko alkuunkaan. Kuinka voi vannoa rakastavansa koko loppuelämän, jos ei usko siihen minkä "kautta" sitä vannoo... Vaikka se olisi kuinka tärkeää ihan sama kenelle sukulaiselle tai miehen sukulaiselle, kyse on minun häistä ja minun lupauksesta rakastaa toista. Ei anopin eikä omien sukulaisteni. *ihmettelen vaan*
  2. Itse en ainakaan mitään kirkkoon/uskontoon liittyvää juttua häihini halua. Onhan se naurettavaa, jos ei usko mihinkään kirkossa, että sitten "siunattais" siellä, kuitenkin rakkaudesta on kyse. Miten voi sellaisen siunauksen rakkaudelle haluta, johon ei itse usko? miehen kanssa ei tästä ole puhuttu, mutta luulisin, että hänelle ei tulisi mieleenkään erillinen siunaaminen.
  3. _Essi_

    Kihlajaiset?

    Kihloihin mentiin kaksin, ja joulun yli sitä salailtiin. Sitten viiden päivän kuluttua kertomisesta äiti järjesti pienen pienet kihlajaiset, jossa oli molempien vanhemmat + minun isovanhemmat. Juhlitaan sitten häitä suuremman kaavan mukaan..
×
×
  • Create New...