piupali

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän piupali kaikki viestit

  1. piupali

    Hanuristi

    Hei! Voisit tiedustella haitaristien yhteystietoja esim. Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan keikkavälityksestä, www.siba.fi/say Suoman harmonikkaliitosta voisi myös löytyä harrastelijahaitaristien yhteystietoja Mäntsälän seudulta. Yhteystiedot löytynevät googlettamalla.
  2. piupali

    Etelä-Pohjanmaa

    Onkohan kellään Etelä-Pohjanmaan morsiammista tietoa siitä, kuinka paljon vieraita Haalin lavalle Nurmoon mahtuu maksimissaan? Vietämme hääjuhlaa Haalilla elokuussa. Vieraspaikkojen laskeminen on vaan aika vaikeaa koska tanssilavan puolella ei ole kiinteästi kalusteita. Kaikki tiedot Haalin suhteen otettaisiin kiitollisuudella vastaan!
  3. piupali

    Seinäjoki

    Onkohan kellään Seinäjoen seudun morsiammista tietoa siitä, kuinka paljon vieraita Haalin lavalle mahtuu maksimissaan? Vietämme hääjuhlaa Haalilla elokuussa. Vieraspaikkojen laskeminen on vaan aika vaikeaa koska tanssilavan puolella ei ole kiinteästi kalusteita. Kaikki tiedot Haalin suhteen otettaisiin kiitollisuudella vastaan!
  4. piupali

    Seinäjoki

    En sitten itse päässyt häämusiikkikonserttiin, oliko kukaan paikalla? Oliko konsertista apua musiikkivalintoihin?
  5. piupali

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä on häämarsseina ainakin menomarssi omaa tuotantoa, poistuminen varmaan jonkun perinnemarssin tahtiin. Häävalssi tilataan kaveriltani, ystäväpiiristä löytyy onneksi paljon säveltäjiä ja samalla kätevästi myöskin kappaleiden esittäjät. Näin saadaan takuuvarmasti persoonalliset marssit ja valssit.
  6. piupali

    Häämatkalle Italiaan

    Mekin suuntaamme syyskuussa Italiaan. Firenze on pääkohteena, ehkä teemme myös jonkun reissun maaseudulle jos innostumme. Päätavoitteena on kahlata läpi museoita ja syödä hyvin!
  7. piupali

    Seinäjoki

    Hei! Oletteko huomanneet, että Seinäkuun yössä, eli ke 16.5 on häämusiikkikonsertti Lakeuden ristissä klo 22? Siellä varmaan voi tiedustella kanttoreilta musiikkiasioita. Itse olin soittamassa vuoden alussa Seinäjoella kirkossa ystäväni häissä, eikä kaikki tilaisuuden musiikki ollut hengellistä. Siitä ei tosin ole tietoa, kuinka tarkkaan hääpari keskusteli kanttorin kanssa musiikista etukäteen.
  8. piupali

    Seinäjoki

    Meillä on juhlat Nurmossa, mutta kohtahan sitä saatetaan kuulua Seinäjokeen... Eli mahdun varmaan tänne joukkoon myös... Onko tämän ketjun lukijoilla kokemuksia lapualaisesta Marian tallista, siis heidän pitopalvelustaan? Meille on varattu ruoka heiltä, kuulisin vielä mielelläni kommentteja Marian tallin tarjonnasta.
  9. piupali

    Etelä-Pohjanmaa

    Hei! Ilmoittaudun eteläpohjalaisten morsiammien joukkoon, vaikka olenkin junantuoma.... Juhlat on Nurmossa 18.8.07. Hotelli Almasta sen verran, että ainakin tavalliset hotellihuoneet ovat tosi kivoja, siistejä ja mukavasti sisustettuja. Pääsin kerran kurkkaamaan yhteen huoneeseen kun tuttavani ypöyivät siellä. Itse olen harkinnut hääyön viettämistä Almassa.