hanja

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä hanja

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Juu, täytyy palailla tänne kun on paikan toimivuudesta tarkemmin tietoa. Ainakaan mikään catering ei ole jättänyt tarjousta tekemättä paikan perusteella..;-) Jotenkin en ainakaan jaksa uskoa, että lokakuussa siellä olisi kuuma.. Korkeuttahan tilassa on vaikka kuinka, eli ilmaa pitäisi riittää. Ja meille ei vieraita tule kuin hieman alle sata, joten hyvin mahdutaan. Te olette ainakin tarpeeksi ajoissa liikenteessä, eli saatte rauhassa miettiä paikkaa, kirkkoa ja muita järjestelyjä. Kivaa!
  2. Lokakuussa, eli on tässä vielä aikaa..;-) Entäs onko teillä häät tulossa tänä kesänä vai ensi vuonna? Me muuten varattiin tuo päivämäärämme marraskuun loppupuolella ja silloin G18 oli jo ihan varattu syyskuuksi. Ja yksi lokakuun viikonloppu meni siinä kun pähkäiltiin asiaa pari päivää.. Vaikka ihan turhaan pähkäiltiin, tuo tila vaikutti meille jotenkin vaan niin sopivalta: keskustassa, kaikkien siis helppo tulla julkisillakin, ei tarvitse järjestää kuljetuksia (vihkiminen Vanhassa kirkossa) ja saa tuoda oman cateringin ja omat juomat. Jälkimmäisin syy taisi olla se oleellisin.. ;D
  3. Itse juhlasaliin mahtuu käsittääkseni istumaan jopa 168 henkeä. Sain paikalla käydessäni valmiita pöytäkarttavaihtoehtoja ja niissä tosiaan on malleja paikkamäärien vaihdellen välillä 96-168. Tuolla maksimimäärällä salissa ei kyllä tanssita ilman että syömisen jälkeen siirretään jokunen pöytä pois ja jos tulee buffet-pöytä, niin sen on oltava käytävän puolella. Eli isonkin porukan mahtuminen on vaan järjestelykysymys.
  4. Meillä on jyrkkä EI kaikille leikeille. Ollaan itse vieraina viihdytty parhaiten häissä, joissa ei ole leikitty ja samaan linjaan luotamme. Eihän me normaalistikaan ystävien ja sukulaisten kanssa juhliessa tai iltaa istuessa leikitä, kyllä aikuisten ihmisten tulee kyetä seurustelemaan keskenään ilman mitään väkinäistä ja typerää leikkimistäkin. (Lapset onkin sitten asia erikseen, mutta meillä onkin aika aikuispainotteiset häät.) Juhlien ohjelmassa on luonnollisesti hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia. Puheitakin toivottavasti kuullaan..;-)
  5. Juu, Kent on kyllä sikäli hankala, että mollivoittoisuus niissä lyö läpi aika helposti jossain vaiheessa, eli sopivaa biisiä on vaikea heiltä löytää.. Kiitokset Skugga noista vihjeistä! Mulla on semmoinen käsitys, että meidän cd-torneista löytyy kyllä kaikki Kentin levyt, eli täytynee ottaa huomenna vaikka Kent-lauantai ja kuunnella läpi kaikki potentiaaliset biisit. Tuo uusin EP meillä soi yleensä iltaisin (unimusiikkina..), eli se on siinä mielessä ehkä 'riskialtis', jos jompikumpi vaikka nukahtaa tanssilattialle..;-)
  6. Hyviä biisiehdotuksia tällä listalla, vaikka täytyy kyllä myöntää, että se oma biisi on vielä ihan hakusessa. Valssia meille ei missään tapauksessa tule, tuntuu jokseenkin turhalta perinteeltä kun eihän me muutenkaan ikinä valssata.. Kallen suomibaarissa ollaan tavattu, eli ehkä meidän pitäisi ottaa joku finnhits..;-) Mutta mutta, olisiko kellään mitään hyvää ehdotusta LYHYEKSI biisiksi linjalta heavy, rock tai vaikkapa mm. Lemonatorin ja Kentin tyyppisiltä bändeiltä? Ollaan toistaiseksi vitsillä heitetty, että vaihtoehtolistalta ei taida vielä löytyä kuin Kiss: I was made for loving you babe..
  7. Pukukoodi on aina hyvä kun on kyseessä isommat kuin 10 hengen juhlat (jolloin voidaan soitella keskenään ja kysellä mitä päälle..). Tosin viime aikoina ainakin meidän kaveripiirissä on näyttänyt olevan aika samantyyppistä juhlavaa pukeutumista ilman kutsussa olevia koodejakin. Mutta sitten löytyy kyllä aina niitä serkun kaimoja, jotka voisivat koodista hyötyä. Ja onhan se vieraalle aina mukavaa, varsinkin jos ei tunne muita häävieraita ja voi heidän kanssaan vaihtaa ajatuksia asiasta etukäteen. Myös sellainen varteenotettava seikka pukukoodiin liittyen: Jos häihin on tulossa vieraita ulkomailta, heille tuo pukukoodi on ensiarvoisen tärkeä! Itse olen nimittäin ollut häissä USAssa ja kyllä soiteltiin monta kertaa morsiamen äidille kun kutsussa ei ollut pukukoodia tai se ei ainakaan suomalaiselle auennut (kulttuurierot pukeutumisessa)..